To je to što me zanima!

Skupi Borja odlazi iz Hajduka i vraća se gdje je počeo karijeru

Borja je iz Gijona, Hajduk je za njega platio odštetu od oko 200.000 eura, ali s renomeom braniča koji je igrao u Barceloni i Monacu, izborio se za plaću od 250.000 eura godišnje. Nije je opravdao
Vidi originalni članak

Čini se kako je avantura Borje Lopeza (25) u Splitu završena. Španjolski mediji pišu kako Hajdukov stoper odlazi, te se vraća u Sporting Gijon, gdje je i počeo igrati nogomet.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Borja je iz Gijona, Hajduk je za njega platio odštetu od oko 200.000 eura, ali s renomeom braniča koji je igrao u Barceloni i Monacu, izborio se za plaću od 250.000 eura godišnje.

Tolika primanja nije opravdao igrama na Poljudu i Hajduk je gledao mogućnosti kako da ga s riješi. Što je jasno pokazao dovođenjem Oleksandra Svatoka prošle sezone, te Stefana Simića ovoga ljeta.

Borja nije s momčadi otputovao u Varaždin na današnju utakmicu, a po svemu sudeći, svoje je za Hajduk odigrao.

U 65 utakmica zabio je dva gola i imao tri asistemncije, te zaradio 16 žutih i dva crvena kartona.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • FASTT 29.07.2019.

    Jako los stoper za tu visinu i predispozicije koje je imao jbg razočarenje ! I da njega placas 250 000 godišnje.Pa za šta? Čim prije ga se riješit i onda ostaju još samo da ih se zamoli da odu ;Duka,Ismajli,Mikulic,Svatok,Juranovic,Beširovic,Delic,Vucur,Basic,Tahiraj i Teklic tekbonda ce Hajduk moc nesto uz 5, 6 kvslitetnih pojacanja koja cete platit minimalno 4 do 5 milj eura.I pitat cu te ja di ce bit Hajduk

  • dsmilja1 28.07.2019.

    Jbt, ajduk se opasno pojačava. Riješili se ovog kaj nam je donio kup u Vinkovcima.

  • johnnylogan 28.07.2019.

    Šteta za ostale klubove u ligi što odlazi

Komentiraj...
Vidi sve komentare