To je to što me zanima!

Sky Sport ocijenio: Luki Modriću tek slaba šestica

Igrač utakmice protiv Aston Ville je dvostruki strijelac za Tottenham, Nizozemac Van der Vaart. Dobio je devet, dok je Modrić ostao na šestici...
Vidi originalni članak

Luka Modrić jedini je od hrvatskih nogometaša u Premiershipu u subotu dobio priliku na terenu, te je u pobjedi svog Tottenhama nad Aston Villom, 2-1 u 7. kolu, igrao do 77 minute. Sky Sport je Modrića ocijenio s osrednjom šesticom, držeći da je bio jedan od lošijih ili manje dobrih igrača Spursa.
'Nije bio u najboljem izdanju', piše Sky Sports. Slabije od njega prošao je jedino Sebastien Bassong. 'Pogriješio je kod pogotka Ville', piše Sky Sports obrazlažući lošu peticu. Igrač utakmice je dvostruki strijelac za Tottenham, Nizozemac Rafael van der Vaart. Za 'fantastičnu lovinu od dva gola' dobio je devetku.
Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar i Stipe Pletikosa nisu igrali, dok Ivan Klasnić nije igrao u gostujućem remiju svog Boltona kod West Bromwicha (1-1), kao niti Nikola Kalinić na gostovanju Blackburna kod Stoke Cityja. Domaćin je slavio 1-0 golom Waltersa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • SCHAFFHAUSEN 19 03.10.2010.

    na moju žalost naši sve manje igraju i i moram priznati da sa vaartom tottenham igra odlično. složija bi se s mnogima da bi oni bolje prošli u nekoj slabijoj ligi. evo gledam jelavića i srnu. uvik sam govorija da je bolje bit prvi u selu nego drugi u gradu. nije samo problem u neigranju već te liga petica toliko isčuća da si kasnije za ništa

  • ecimir 03.10.2010.

    Srednji prst, Redknapp daje mišljenje o Luki iz prve ruke.

  • Boksač 03.10.2010.

    Kad ćete shvatiti da je on limitiran igrač???

Komentiraj...
Vidi sve komentare