To je to što me zanima!

Inter ide na sve ili ništa: Stiže Ante Rebić za 40 milijuna eura

Antonio Conte poklonik je neumornih, tehnički potkovanih nogometaša s istaknutom taktičkom inteligencijom, a u taj profil savršeno se uklapa napadač Eintrachta iz Frankfurta
Vidi originalni članak

Čini se kako je dovođenje Romelua Lukakua ispao malo veći zalogaj nego što je struka Intera očekivala. Belgijac nije bio u planovima Olea Gunnara Solskjaera za pripremne utakmice jer se očekivalo da će svaki trenutak prijeći u Milano, no prema zadnjim informacijama izgleda da od toga neće biti ništa.

Sky Sport Italija javlja da je Inter ponovno zagrizao za našeg Antu Rebića nakon što se i trakavica s Edinom Džekom dodatno zakomplicirala. Iako Rebić nije isti tip igrača kao spomenuti robusni dvojac, kvaliteta momčadi dodatno bi se podignula njegovim dolaskom.

Antonio Conte poklonik je neumornih, tehnički potkovanih nogometaša s istaknutom taktičkom inteligencijom, a u taj profil savršeno se uklapa napadač Eintrachta iz Frankfurta. Inter je za njega spreman izdvojiti 40 milijuna eura, pišu Talijani.

Budući da je iz Splita te 2013. godine ostvario transfer karijere u Fiorentinu, a nakon toga igrao i u Veroni, Rebić je upoznat s talijanskim nogometom i ne bi se dugo morao prilagođavati na taktičke zahtjeve Antonia Contea.

U Interu bi se pridružio hrvatskoj koloniji i postao suigrač Ivanu Perišiću i Marcelu Brozoviću.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • OS98netko 04.08.2019.

    Na sve ili nista i ante rebica hahahah smijesni ste

  • bruno11 04.08.2019.

    Bit ce on Dobar!

  • danko1471991 04.08.2019.

    Rebić je u kratko vrijeme promijenio već 5 klubova...

Komentiraj...
Vidi sve komentare