To je to što me zanima!

Slatke kremšnite i cigarete za veliki Maccabijev skalp

Kapetan Nikša Prkačin ozlijedio se večer prije Maccabija, a nekoliko sati prije utakmice nije ni mislio da će igrati. Igrao je i oduševio sve prisutne
Vidi originalni članak

Dva i pol sata prije utakmice Nikša Prkačin sjedio je u kafiću, “mlatio” po kremšnitama, pušio cigaretu za cigaretom i s ledom na bedru pričao kako sumnja da će zaigrati protiv Maccabija. No kad je došao u dvoranu, kao da je zaboravio na sve probleme. Kao i protiv Zadra i Zagreba, igrao je pod injekcijom, ali ovaj put mu nije smetalo. Opet se pokazalo koliko će značiti Ciboni ove sezone i koliko će važno biti sačuvati ga zdravim i spremnim za igru.
- Stvarno ne znam što se događa. Ovo mi je već četvrta ozljeda ove sezone, toliko ih nisam imao u zadnje 2-3 godine - požalio se Prka, ali bio je ponosan na pobjedu nad europskim viceprvakom.
- Puni su vrhunskih igrača. Neće Židov dati pare bezveze - našalio se kapetan.
Davor Kus, koji je Maccabiju zabio 23 poena, ne slaže se s procjenom da će se cibosi u društvu Maccabija, Olympiacosa, Unicaje, Avellina i Le Mansa boriti za četvrto mjesto, posljednje koje vodi u Top 16.
- Vrlo smo ambiciozni i uvijek očekujemo domaću pobjedu bez obzira protiv koga igramo - rekao je Kule nakon što je Cibona i osmi put u osam izdanja Ulebove Eurolige startala pobjedom.


VUJČIĆ 6, RUDEŽ 8 POENA

Kasun (Efes Pilsen) i Tomas (Real Madrid) zbog ozljeda su propustili pobjede svojih momčadi. Rudež je na euroligaškom debiju zabio osam uz šest skokova u porazu Olimpije, a Vujčić je ubacio šest uz četiri skoka u pobjedi Olympiacosa kod Avellina, koji je predvodio bivši cibos Warren (18).

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare