To je to što me zanima!

Slaven Belupo će na Malti imati samo lakši trening

Slaven Belupo u četvrtak navečer (18.15 ) na Malti igra prvu utakmicu 1. pretkola Kupa Uefe, a protivnik mu je slabašni - Marsaxlokk
Vidi originalni članak

Da kojim slučajem igraju protiv imalo ozbiljnog protivnika, trener Slavena Mile Petković vjerojatno ne bi mirno spavao. Zadnja provjera protiv Hrvatskog dragovoljca pokazala je kako je momčad daleko od prave forme, ali i takvi bi u četvrtak na Malti morali pobijediti. U prvoj utakmici 1. pretkola Kupa Uefe igraju protiv Marsaxlokka, momčadi koja je daleko i od ozbiljnijeg amaterizma. Koliko je njihova vrijednost, najbolje pokazuje podatak od prije godinu dana kad su u prvoj utakmici 1. pretkola Lige prvaka izgubili na svom terenu od Sarajeva 6-0. U odnosu na tu momčad nemaju puno promjena. U napadu imaju “zastrašujući” brazilsko-argentinski dvojac, ali Pereira i Alcorse jedino što imaju od tih dviju južnoameričkih zemalja je - državljanstvo. Malteški doprvak nema nijednog igrača skupljeg od 50.000 eura, a i tu tržišnu vrijednost imaju samo dvojica.
Trener Mile Petković uopće ne dvoji da će njegova momčad izboriti 2. pretkolo, no pobjedu na Malti nije obećao. No objektivno, iako Slaven trenutačno ima mnogo problema s igrom, momčad poput Marsaxlokka morao bi bez problema pobijediti.

PROTIV DRAGOVOLJCA RIJETKO ZADOVOLJILI
Nakon pripremne utakmice protiv Hrvatskog dragovljca, u kojoj su priliku dobila čak 22 nogometaša, trener Slaven Belupa Mile Petković nije uspio odrediti 11 igrača koji će istrčati na Malti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare