To je to što me zanima!

Slaven Bilić dobiva krila: Red Bull kupuje West Ham United

Proizvođač energetskog pića želi za 235 milijuna eura postati vlasnik 'čekićara'. Navijači londonskog kluba negoduju i u bijesu najavljuju vraćanje godišnjih ulaznica
Vidi originalni članak

Red Bull Salzburg tri posljednje godine je austrijski prvak. RB Leipzig senzacija je u Njemačkoj, prošle sezone igrali su u drugoj ligi, a trenutačno su drugi u Bundesligi.

Iduće sezone hit u Engleskoj mogao bi biti RB London. Trenutačno se ta momčad zove West Ham United i na 13. je mjestu Premiershipa. I da, menadžer joj je Slaven Bilić. Proizvođač energetskog pića želi kupiti 'čekićare', a cijena je 235 milijuna eura.

Bivši hrvatski izbornik na ljeto nije imao dovoljno novca da dovede jača imena i osnaži momčad, pa ga umjesto borbe za Europu ili Ligu prvaka čeka borba za opstanak.

Ako Bilić izdrži i ostane na klupi i iduće jeseni, onda bi konačno dobio priliku 'potući' se s najboljima, Chelseajem, Arsenalom, Liverpoolom, Cityjem, Unitedom...

Dok Bilić vjerojatno zadovoljno trlja ruke, navijači su uglavnom ljutiti i razočarani. Njih ulazak Red Bulla u klub ne zanima.
Mnogi najavljuju vraćanje godišnjih ulaznica, a čak i to da nikad više u životu neće doći na utakmicu svog voljenog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Damir0702 26.12.2016.

    West Ham je i bez njih jedan od najbogatijih klubova na svijetu, pare im nisu problem.

  • Luka123456 26.12.2016.

    Mislim da će biti veliko ništa

  • Karamazov 26.12.2016.

    izgleda da je RB slucajno zamijenio pojmove sponzorstva i vlasnistva... umjesto da plate sponzorstvo oni kupe cijeli klub :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare