To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Moja budućnost znat će se u sljedeća tri dana

Moj stručni stožer i ja dobili smo tri dana slobodno od kluba. Za to vrijeme klub će odlučiti hoću li ostati u klubu, rekao je Bilić za SportExpress. Sve je još neizvjesno
Vidi originalni članak

Bilić je naš glavni trener i od nedjelje kreće s igračima na pripreme, rekao je u petak glasnogovornik Lokomotiva Denis Novoselov o nastavku suradnje s hrvatskim trenerom.

No kako se čini sagi oko Bilićevog ostanka/odlaska još nije kraj što je i sam Slaven potvrdio u razgovoru za ruski SportExpress.

- Moj stručni stožer i ja dobili smo tri dana slobodno od kluba. Za to vrijeme klub će odlučiti hoću li ostati u klubu - rekao je Bilić.

Igrači Lokomotiva u petak su se vratili s godišnjih odmora, a od danas momčad počinje s treninzima. U međuvremenu Izvršni odbor Lokomotiva će ponovno raspravljati o treneru i o mogućem dolasku Leonida Kučuka, koji je glavni kandidat za trenersku klupu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bosanac laki 15.06.2013.

    ovo sve sa bilićem se lagano pretvara u sapunicu........

  • koza 15.06.2013.

    Novine pišu svako malo o Slavenu...Svaki put kad izgubi pišu protiv njega,kad dobije utakmicu šute....Kad je Bilić bio izbornik, Hrvatska je imala igru,sada je Štimac izbornik,sada imamo Sammira.... Bilić će pokazati svoje kad tad,pa ni Hiddnik nije ništa napravio u Rusiji,a potrošili su puste milijuna na igrače.....Bilićevo vrijeme tek dolazi...

  • chelseaMG 15.06.2013.

    biliću radiš sapunicu od svega ovoga. da si dobar trener i da imaš samopoštovanja već bi otišao i rekao da si pogrješio i da nisi bio dobar na klupi lokomotiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare