To je to što me zanima!

Slaven Bilić na zimu preuzima Dnjipro, Ramos je već "bivši"?

Ako se nastave loši rezultati, morat ćemo nešto promijeniti. U tom slučaju jedan od kandidata za klupu bit će i Slaven Bilić, kaže predsjednik Dnjipra Andrei Stetsenko
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Slaven Bilić uskoro će u Ukrajini posjetiti Nikolu Kalinića i Ivana Strinića, dvojac koji igra u Dnjipru, no to neće biti jedini razlog njegova dolaska. Kako piše ukrajinski Ua-football.com, Bilić će u Dnjipropetrovsku razgovarati s ljudima iz kluba o preuzimanju momčadi na zimu.

Bilić bi ugovor mogao potpisati dok u isto vrijeme vodi hrvatsku reprezentaciju. Dnjipro ne gura najbolje u ukrajinskoj ligi. Na četvrtom su mjestu, a Dinamo i Šahtar zasad su im nedodirljivi. Treneru Juandeu Ramosu trese se stolica.

- Ramos još ima ugovor, ali ako se loša serija rezultata nastavi, morat ćemo nešto promijeniti. U tom slučaju Slaven Bilić jedan je od kandidata za klupu - rekao je predsjednik Dnjipra Andrei Stetsenko.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • merovingian 30.11.2011.

    ta dvojica nisu ni za hnl nemogu vjerovat da ih je uopće itko htio kupiti

  • jdn 30.11.2011.

    Evo srece za Dnjepro i z nas da ga se rijesimo. Od silinih ponuda sa otoka dosao na red u ukrajinu ili gdje je vec taj poznati i nadasve uspjesno perspektivni projekt zvan Dnjepro.

  • 29.11.2011.

    Hvala ti bože, hajde sredi ovo čim prije, da ne propadnemo do kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare