To je to što me zanima!

Slaven Bilić najviše se bojao suđenja u Ukrajini

Izbornik Slaven Bilić je u HTV-ovoj emisiji “Volim nogomet” rekao kako se prije same utakmice najviše plašio lošeg sudačkog kriterija u Ukrajini
Vidi originalni članak

Nismo igrali defenzivno, moguće je da tako igramo i u Zagrebu. Igrali smo agresivno i čvrsto, a to Ukrajinci dopuštaju, čekaju te i onda igraju na kontre i polukontre, izjavio je u emisiji “Volim nogomet” izbornik Slaven Bilić u analizi meča s Ukrajincima.
Ponovio je da smo kontrolirali utakmicu, bili bolji i zaslužili pobjedu, ali i da je zadovoljan osvojenim bodom. Posebno je bio zadovoljan igrom Ivice Križanca.
- Na toj poziciji sad smo stvarno dobro pokriveni. Križanac je odigrao vrlo dobro, prije utakmice smo ga čak i smirivali - rekao je Bilić i pohvalio suca, Nizozemca Frederika Braamhaara:
- Mislim da je ovo bilo najbolje suđenje otkad vodim reprezentaciju. Mi smo prije utakmice malo strepili baš zbog toga. Znate: Ukrajinci, bla, bla, bla... (domaći teren, predsjednik ukrajinskog nogometnog saveza Surkis, koji je spreman na sve... nap. a.). Suđenje je stvarno bilo fenomenalno.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare