To je to što me zanima!

Slaven Bilić nastavlja odličan niz: Remizirao je sa Cityjem

Slaven Bilić nastavio je odličan niz u prvenstvu, ali i niz s velikim klubovima Premiershipa. West Ham i Manchester City odigrali su 2-2 na Upton Parku
Vidi originalni članak

Nogometaši West Hama dvaput su vodili protiv Manchester Cityja, ali je momčad Slavena Bilića pred svojim navijačima na kraju osvojila jedan bod odigravši 2-2 protiv drugoplasirane momčadi engleskog prvenstva.

Već u 53. sekundi dvoboja Enner Valencia postigao je vodeći pogodak za West Ham nakon što se Kouyate prošetao kroz obranu 'građana' ubacio na desetak metara, gdje je potpuno neometani ekvadorski napadač natrčao na loptu i lakoćom savladao Harta. Već u 9. minuti gosti su izjednačili. Sergio Aguero je izborio i realizirao najstrožu kaznu.

Do nove prednosti West Ham je stigao u 56. minuti kad je dugačkim ubacivanjem iz auta Antonio pronašao Valenciju koji se ubacio ispred svog čuvara i iz neposredne blizine po drugi put svladao nemoćnog Harta. Konačnih 2-2 u 81. minuti postavio je svojim drugim pogotkom Aguero , iskoristivši nespretnost i neodlučnost West Hamovih obrambenih igrača.

Nikica Jelavić je u momčadi Slavena Bilića odigrao završnicu utakmice, nakon što je u 87. minuti zamijenio dvostrukog strijelca Valenciju.

Kako je Leicester na svom terenu s uvjerljivih 3-0 svladao Stoke i došao do 47 bodova, Manchester City nakon 23 kola za prvoplasiranom momčadi zaostaje tri boda, baš kao i Arsenal koji ima utakmicu manje. West Ham je s 36 bodova na šestom mjestu, samo s bodom manje od petoplasiranog Manchester Uniteda koji je u subotu na Old Traffordu s minimalnih 0-1 poražen od Southamptona.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • 24.01.2016.

    Igrao 1X za 500, hvala dovidenja

  • nikluk20 24.01.2016.

    leicester će biti prvak zahvaljujući biliću :P

  • mike2500 23.01.2016.

    West ham prosuo bodove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare