To je to što me zanima!

Slaven Bilić poručio: Želim ostati još barem 2 godine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne prodajem nikakvu robu, nek' mi daju ponudu. Ne zanimaju me financije, neću ništa tražiti, rekao je izbornik Slaven Bilić na današnjoj pressici
Vidi originalni članak

Ja sa savezom neću pregovarati. Potpisat ću uvjete koje mi savez ponudi. Mogu mi i smanjiti plaću, neću gledati, samo ću potpisati. Ma neka mi sad daju bianco ugovor i potpisat ću, izjavio je u HNS-u Slaven Bilić.
Hrvatski izbornik u desetominutnome monologu pojasnio je cijelu situaciju oko ugovora.
- Traži se od mene neka istina, a istina je naša najveća snaga. Neki kažu da je ovaj rezultat čudo, ali mi samo radimo j.... dobar posao. I pričamo istinu. A pišu se neistine da sam s HSV-om pregovaro četiri mjeseca, bivši šef (Ćiro Blažević) kaže da mi HSV nudi 5 milijuna eura. Pa me se proziva za domoljublje, a meni je domoljublje svetinja i ne dam da se u to dira.
Potom je Bilić objasnio razloge pregovora s klubovima.
- Klubovi koji me zovu su veliki i takve ponude se dobivaju jednom u životu. Druga stvar je što me zanima rad u klubu. Treće: ovaj posao je nestalan. Mogu potpisati i na 27 godina i to nakon dva poraza ne mora ništa značiti.
I posljednji Bilićev razlog .
- Nisam siguran koliko savez želi da ostanem izbornik. A moram vidjeti koliko me cijene.
Predsjednik Vlatko Marković prije Bilićeva govora zbrisao je s presice, a Zorislav Srebrić crven u licu samo je rekao: “Čestitam”.
BILIĆ. ŠKOTI SU POSEBNO NAPALJENI
Bilić smatra da će Škoti biti vrlo ozbiljan protivnik i da imaju jako dobru momčad. Ovu utakmicu, kaže, neće doživjeti kao prijateljsku.
- Imam dojavu iz svlačionice da su posebno napaljeni na nas, jer kako smo mi dvaput dobili Englesku, a ako oni nas dobe, to će značiti da su oni bolji od Engleza.



Idi na 24sata

Komentari 35

  • Ivan_ST 22.03.2008.

    MA SVAKA ČAST BRATE!!!! LEGENDO ŽIVA! :-) 1000 PUTA HVALA! ČOVIK SI I GOTOVO!

  • torcida_4ever 22.03.2008.

    svaka cast ti si dokazo da si pravi dalmatinac,hrvat, prava ljudina nismo te mi vrijedni!!!

  • BUDA 22.03.2008.

    Svaka čast Slavene

Komentiraj...
Vidi sve komentare