To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Pranjić je prva opcija za lijevog beka

Golom Nike Kovača nakon kornera Rakitića Hrvatska je u pripremnoj utakmici za Europsko prvenstvo u Rijeci pobijedila Moldaviju 1-0
Vidi originalni članak

Ako su Moldavci glumili Austriju, onda je Slaven Bilić pronašao recept za prve suparnike na Euru. Dobro, nisu gosti na Kantridi ni približno agresivni kao što će biti Austrijanci niti su bili u ulozi euforičnog domaćina Eura, ali agresivnost koju su naši pokazali na početku susreta upravo je najbolji recept.
Napadi na zadnju liniju, već u prvih desetak minuta nekoliko sjajnih prilika, suparnik na koljenima... Rastrčani Olić, sjajni Luka Modrić u jednom od najboljih izdanja, raspoloženi Ivan Rakitić, prodorni Ćorluka.
I Kantrida koja je pljeskala, skandirala Biliću i dečkima. Da, i gol smo dali iz prekida - Rakitić je dokazao da su ubacivanja u šesnaesterac njegovo područje - što smo dosad rijetko činili. Obrana sa Šimunićem i Robertom Kovačom djelovala je sigurno, a ne zaboravimo i da su Srna i Kranjčar bili na tribini. Jedino muči ta loša realizacija, puno šansi, a samo jedan gol.
- Prvim dijelom sam baš zadovoljan, jer smo imali pravi pristup. Bili smo konkretni i agresivni - rekao je Bilić i dodao:
- Pranjić se nameće, sad je prvo rješenje na poziciji lijevog beka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jedan 25.05.2008.

    vječiti pesimisti, ajmo uredno iredovito pljuvat po onome što je naše........tukci......gdje vam je domoljubje????????? da je bilo slabije izdanje to je istina, no glava gore ide se dalje.........treba popraviti šta ne valja i što bolje odraditi EP

  • hrki9 25.05.2008.

    mia1111 kovač je dao gol moldaviji pa šta gol je gol pa da ga je dao i san marinu.On je defenzivni igrač i rijetko daje golove pa kad ga da zašto se nebi radovao

  • lilo_09 25.05.2008.

    Svasta, lako je biti pametan poslije tekme i sjediti u naslonjacu i dijeliti \"pametne\" savjete!! Tek su se svi neki dan okupili, iza njih su naporni dani treninga, a i ispred njih takodjer! Ovo je bila prijateljska utakmica gdje ocito da nije bio cilj zabiti gol pod svaku cijenu i ozljediti se zbog gluposti! Po meni, mislim da su se trudili, Bilic je isprobao svoje kombinacije a i pobijedili su i cemu sada da se ti mia1111 pravis tako pametan!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare