To je to što me zanima!

Slaven Bilić priznao: Izvikao sam se na svoje igrače

Izbornik je nakon utakmice pričao promuklim glasom, čestitao je igračima na pobjedi i najavio da će u srijedu biti najveći navijač Engleske
Vidi originalni članak

Kad je sudac odsvirao kraj, Slaven Bilić skočio je u zagrljaj svojim suradnicima. Čvrsto su ga primili, taj emotivan trenutak u kojemu je izbornik pustio i suzu radosnicu trajao je punu minutu.
- Dobili smo veliku, tešku utakmicu - promuklim je glasom rekao Bilić i čestitao svojim igračima.
- Oni su pobijedili, oni su najzaslužniji. Izrael je danas bio nepoznanica, igrali su drukčije nego što smo ih navikli gledati. Bili su vrlo agresivni i dobro su držali položaje.
Nije se složio da je prvo poluvrijeme bilo jedno od najlošijih u njegovoj eri.
- Još sam vruć, ali čini mi se da sigurno nije bilo jedno od slabijih. Tražili smo gol ali bili smo strpljivi, štoviše, trebali smo možda biti i strpljiviji. Bila je to moderna utakmica, s naše strane taktički savršena.
Ipak, u poluvremenu je vikao na svoje igrače.
- Izderao sam se na njih jer mi se činilo da su bili iznenađeni. Rekao sam im: 'Zar ste mislili da ćete voditi 3-0 na poluvremenu?'.
Na kraju je najavio srijedu i utakmicu Rusije i Engleske.
- Bit ću veći navijač Engleske od bilo kojeg Engleza!



EDUARDO: ZNALI SMO DA ĆEMO KAD TAD ZABITI
Predosjećao sam gdje će lopta, a još je nisam dobro ni pogodio. Ali ipak je ušla, rekao je presretni Eduardo. Najbolji hrvatski napadač očekivao je ovakvu utakmicu.
- Navijači su bili nervozni, mislili su da ćemo u 20. minuti voditi 3-0. Mi nismo, ali znali smo da ćemo zabiti. Slaven nam je u poluvremenu rekao samo da budemo strpljivi, otkrio je Eduardo i dodao:
- Ovo nam je sigurno bila najteža utakmica dosad.
Teško ju je doživio i kapetan Niko Kovač, koji nije igrao zbog ozljede.
- Užasno je bilo na tribini, jer nisam mogao pomoći. A još sam bio i u loži Maksimir pa sam se morao suzdržavati, priznao je Niko. Bio je očito sretan, ali na licu mu se vidjelo da je proživljavao utakmicu kao da je cijelo vrijeme bio na terenu.
- Namučili smo se, ali tri boda nam nitko ne može oduzeti. U drugom poluvremenu smo dali gas, ali u prvom smo imali sitnih problema.
Luka Modrić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za reprezentaciju, opet je pokazao da mu to okruženje idealno odgovara.
- Bilo je užasno teško, pogotovo u prvom poluvremenu. U nastavku smo zaigrali puno bolje i najvažnije je da smo pobijedili, zaključio je Modrić.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare