To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Sir Alex hvali Modrića već godinu dana...

Hrvatski izbornik razgovarao je prije godinu dana sa Sir Alexom Fergusonu i u tom razgovoru trener Uniteda nahvalio je mogućnosti veznjaka Spursa
Vidi originalni članak

Manchester United želi Luku Modrića i za njega nudi Michaela Carricka i 12 milijuna eura, vijest je koja je poput bombe pukla u engleskim medijima u ponedjeljak. Alex Ferguson nije nadoknadio Cristiana Ronalda i strahuje da bi njegovoj momčadi mogao nedostajati ofenzivni veznjak visoke klase. Da ne griješi previše, pokazao je i poraz od Burnleya u srijedu. I zato cijela priča o njegovu interesu za Modrića 'pije vodu'. Još bolja potvrda stigla je iz usta hrvatskog izbornika Slavena Bilića u razgovoru za Večernji list.
- O transferu nisam ništa čuo, no znam da Ferguson iznimno cijenu Luku. Prije godinu dana smo razgovarali i stalno se raspitivao o njemu, silno ga je nahvalio. Nije mi otvoreno rekao da ga želi dovesti, ali mislim da je sve jasno kada jedan trener tako hvali igrača - rekao je za Večernji hrvatski izbornik. I on prati Manchester United ove sezone, zato mu je i jasno zašto Ferguson želi Modrića.
- Manchester Unitedu treba takav igrač i zato me nimalo ne iznenađuje činjenica da je Ferguson javno iskazao svoje zanimanje za Modrića - kaže Bilić, koji ipak ne misli da će ovaj senzacionalan transfer biti realiziran. Naš izbornik ima puno veza i poznanstava na Otoku i zna kako većina ključnih ljudi u ovoj priči razmišlja. A posebno dobro poznaje Harryja Redknappa, s kojim je surađivao na relaciji trener-igrač dok su obojica bila u West Hamu.
- Od tog transfera neće biti ništa! Koliko ja poznajem Harryja Redknappa, on je tip koji će se na ovu ponudu samo nasmijati. Nema šanse da pusti Luku - tvrdi Bilić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Siljota 25.08.2009.

    boyfromck, ak ti ne shvaćaš zajebanciju onda je to tvoja stvar. A Hrvat jesam, i po ocu i po majci, tak da mi nemoj takve gluposti pisat

  • mirni1 25.08.2009.

    daj se ti primi repke . svakim danom sve više filozofiranja i mudrovanja

  • slavonac 91 25.08.2009.

    ja bi volio da završi u barci,nekako mi više paše ta igra i taj teren za luku,puno prostora i kad luka krene kao leo messi ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare