To je to što me zanima!

Slaven Bilić svratio u Donjeck: Izbornik se pomirio s Duduom

Slaven Bilić nakon što je doznao suparnike Hrvatske na EP-u iduće godine posjetio je Srnu i Eduarda u Donjecku. Izbornik i igrač raščistili su međusobne razmirice
Vidi originalni članak

U subotu navečer izbornik Slaven Bilić, treneri Aljoša Asanović i Nikola Jurčević te glasnogovornik HNS-a Davor Gavran posjetili su u Donjecku naše reprezentativce Darija Srnu i Eduarda da Silvu.

Zadržali su se na ugodnoj večeri do kasnih sati, druženje je proteklo u odličnom raspoloženju, ali se nije razgovaralo o nedavnom Eduardovu iskazivanju nezadovoljstva mizernom minutažom na utakmicama s Turskom.

'U odličnim smo odnosima'

- Ni jednoga trenutka mi u stožeru nismo od toga radili problem. Bio je ovo uobičajeni posjet našim igračima, razgovarali smo o Euru. Srna i Eduardo su, baš kao i mi, optimistični i svi vjerujemo da ćemo proći skupinu.

Je li izbornik posebno razgovarao s Eduardom o iskazanom nezadovoljstvu?

- Ponavljam, od toga uopće nismo radili slučaj i ta tema nije bila prioritetna tijekom našeg posjeta. Okrenuli smo se prema budućnosti, sve je u najboljem redu i idemo dalje - rekao nam je Nikola Jurčević.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dadomatos 05.12.2011.

    nisam ni znao da su bili u svađi!

  • PetarRadonjic 05.12.2011.

    pokazalo se protiv izraela koje da silva zalosno kad treba ajde uskaci spasavaj u prvi 11 mozda nema ali makar je trebo protiv turske 1h sve ukupno igrat a ne 5 min zalosno ruzio je englesku izrael kad je naj potrebnije bilo za ep 08 odveo je skoro sam hr tose zaboravilo zalosno

  • ReggochOch 05.12.2011.

    Meni osobno Dudu, nemaš mjesta u prvih 11..svatko ko se kuži u nogomet vidi da su Olić i Mandžukić ispred tebe..što ne umanjuje tvoje zasluge u ovom velikom rezultatu..bori se ,igraj,zabijaj i vjerujem da to neće proći a da Bilić ne zapazi..želim ti svu sreću ovoga svijeta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare