To je to što me zanima!

Slaven Bilić ugostio kraljevsku obitelj: Čast mi je upoznati ih

Pričali smo o važnosti zajedničkog projekta koji djeci pruža novu priliku i obrazovanje kakvo sami ne bi mogli platiti. Kad sam ja bio mlad, takve prilike jednostavno nismo dobivali, rekao je Bilić
Vidi originalni članak

Ovo mi je prvi put da sam se susreo s članovima kraljevske obitelji. Iako dolaze iz kraljevske obitelji, doista su pristupačni i sasvim normalni ljud, a njihovo znanje o nogometu je iznenađujuće veliko, rekao je Slaven Bilić nakon susreta s članovima kraljevske obitelji princom Harryjem, te vojvodom i vojvotkinjom od Cambridgea, princom Williamom i princezom Kate.

West Ham je Harryja, Williama i Kate ugostio na Olimpijskom stadionu u Londonu u sklopu fundacije kraljevske obitelji koja pomaže u obrazovanju mladih trenera kako bi što lakše i brže pronašli posao i bili uzor budućim naraštajima mladih sportaša. Suradnja s West Hamom više je no uspješna, a na druženju s kraljevskom obitelji osim Bilića bili su Chicharito te kapetan Mark Noble.

- Oduševljen sam što sam pričao s njima, čast mi je da sam ih upoznao. Pričali smo o važnosti projekta koji djeci pruža novu priliku i obrazovanje kakvo sami ne bi mogli platiti. Kad sam ja bio mlad, takve prilike jednostavno nismo dobivali. Djeca su puna entuzijazma, doista im puno znači naša pomoć i pravi je užitak raditi s njima. Ponosan sam što sam dio ovog kluba i ovog projekta - rekao je presretni Bilić.

West Hamova je obitelj onoj kraljevskoj navukla osmijehe na lica poklonima za najmlađe. Sinu i kćeri Williama i Kate, princu Georgeu i princezi Charlotte, poklonili su dresove West Hama s njihovim imenima na leđima.

- Ovo je samo mali znak pažnje nas iz West Hama kako bi se osjećali dobrodošlo u našem domu - rekao je Noble.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • scalp 20.10.2017.

    When Harry met: a) Lloyd b) Sally c) Slav

  • miki8787 19.10.2017.

    Nisam ljubitelj tih nekih plemickih titula.Niti mi je cast niti cijenim te neke titule izmisljene.On je za mene obican covijek a ne neki princ ili sta vec.Obicne ljudske gluposti.Ima ime i prezime i tak ga treba zvati i gledat po njegovim djelima a ne ko je i sta je.

  • Jakov Marendić 19.10.2017.

    Evo Jurčić se upoznao sa devom na safariju, a Čačić je pozvan na sajam bijele tehnike u Oprisavce...Probili se naši treneri unatoč mrziteljima Hrvatske, bravo dečki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare