To je to što me zanima!

Slaven Bilić već u HSV-u, naslijedit će ga Ivanković?

Za njemačke medije HSV-ov posao s Bilićem već je gotov. Ime bivšeg trenera Dinama sve se češće spominje u kulorima oko Nogometnog saveza...
Vidi originalni članak

Priznajem, razgovarao sam u Hamburgu s direktorom HSV-a Baiersdorferom i točno je da sam kandidat za trenera toga kluba, šokirao je izjavom Slaven Bilić u nedjelju navečer.
Nikad prije nije tako konkretno pričao o ponudi izvana, uvijek je odgovarao: “Ma, ne razmišljam o tome”. Ili izbornik sprema narod na odlazak nakon Eura ili tako pokušava nagovoriti HNS na konkretniju ponudu. Možda je već i prihvatio ponudu HSV-a i podastro svoj plan rada, kako pišu njemački mediji. Ili je, jednostavno, i on čuo ono što se posljednjih dana priča u kuloarima bliskim Kući nogometa.
A priča se da su šumovi u komunikaciji između njega i HNS-a sve veći, da su mu Marković i Srebrić već pronašli nasljednika. Sve se glasnije može čuti ime Branka Ivankovića, vječitog kandidata. Koji bi, izvjesnim Bilićevim odlaskom, nakon Eura, konačno dobio priliku preuzeti reprezentaciju.
- Nitko sa mnom nije o tome pričao. I neću Biliću soliti pamet što bi trebao učiniti, ali ne čudi da ima ponude. Ja? Imam neke ponude iz jakih klubova, ali još ću malo čekati - rekao je Ivanković. Čeka li možda Bilićev odlazak?




SREBRIĆ: SIGURAN SAM DA ĆEMO SE DOGOVORITI

U HNS-u, vidjevši da Bilić pregovara s HSV-om, hine mirnoću i tvrde da su razgovori s izbornikom oko novog ugovora sve bliže dogovoru.
- Evo, pozivam Slavena da dođe već u srijedu u Zagreb da to završimo. Ako ne može u srijedu, onda u subotu prije puta. Oko svega smo se složili, ostao je još financijski dio. Siguran sam da ćemo se dogovoriti, sto posto - rekao je Zorislav Srebrić.
No ne bi li možda netko iz HNS-a trebao otići u Split i odmah razgovarati s Bilićem? A ne reći: “Dobro, ako ne može u srijedu, može u subotu...”

Idi na 24sata

Komentari 13

  • debeli1 18.03.2008.

    Zašto napadati Bilića? Čovjek je našao novi angažman i ide raditi u HSV nakon Eura. Mislim da je svima jasno da nije samo zbog para. Pa u HNS-u već mjesecima pjevaju istu pjesmu kako će se dogoviriti oko novog ugovora pa se ništa ne dešava. Biliću želim nastavak dobrih rezultata sa repkom ali i sa HSV-om ili bilo kojim klubom u koji ode. A kad Bilić ode gospoda Marković i Srebrić neka odu u penziju i ostave HNS mlađim ljudima.

  • meruno 18.03.2008.

    konačno će boljševička gospoda dovesti svoga miljenika pa neka im bude ,a Bilić svakako nije bio njihov miljenik od samog početka. Nemam ništa protiv ,, profesora ,, Ivankovića ali imam protiv ove dvije usedjelice Markovića i Srebrića

  • mayhem26 18.03.2008.

    Ma nabijem vas sve na K...c.Odite svu u p...u materinu sto dalje od Hrvatske.A Ivanković je jedna nesposobna budala i nista on nemoze napraviti sa reprezentacijom,jer da bi nest naoravio moraju te igrači voliti,a koji to igrač voli ivankovića?Gonite se svi........I ti Biliču sta se preseravas idi več jednom,šta zajebavas i mučis hrvatsku javnost i navijače.IDI BUDALO.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare