To je to što me zanima!

Slaven Bilić: Za nas je jako dobro bilo klupsko proljeće

Izbornik Slaven Bilić oduševljen je igrama svojih reprezentativaca u europskim klubovima. Tim više žali što Hrvatske neće biti na SP-u u Južnoj Africi
Vidi originalni članak

Izbornik Slaven Bilić u društvu svojih kolega Aljoše Asanovića, Nikole Jurčevića i Roberta Prosinečkog nazočio je predstavljanju novog dresa hrvatske reprezentacije za kvalifikacijski ciklus Euro 2012.
Promatrajući novi dres Bilić je ponovo izrazio žaljenje zbog neodlaska na Svjetsko prvenstvo.
- Kao i uvijek i novi dres je prepoznatljiv. Što se više približava SP sve nam je više žao što nismo tamo, ali mogu obećati da ćemo se u ovim dresovima plasirati na Euro.
Bilić predkraj kvalifikacija za JAR nije imao sreće sa ozljedama svojih igrača, no u proljetnom dijelu nogometnih natjecanja u Europi, igrači su naprosto zablistali.
- Uvijek smo imali igrače u pravim velikim klubovima, možda nikad kao dosad nisu bili u tako važnim ulogama - rekao je Nane i dodao:
- Unatrag par dana vidimo što naši igrači rade. Olić je sjajan već dulje vrijeme. Petrić je zabio sjajan gol koji nažalost nije pomogao HSV-u za prolazak u finale. Ovo je za nas bilo jako dobro klupsko proljeće.
Izbornik se nije mogao ne osvrnuti i na druge igrače koji također briljiraju.
- S Modrićem je ista stvar. Kranjčar je u trenucima Lukine ozljede bio glavni igrač Tottenhama. Tu su uvijek dobri, Šimunić, Srna, vratari i Rakitić koji sjajno igra na novoj poziciji - rekao je Bilić dodavši da je sigurno nekog zaboravio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • romanista 30.04.2010.

    Bilić je neznalica

  • crnilabud 30.04.2010.

    ,,,moš mislit!

  • Windir 30.04.2010.

    bilicu,ako opet zivciranjem izgubim 10 godina zivota zbog tebe,naje*o si :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare