To je to što me zanima!

Slaven-Hajduk, drugi pokušaj: 'Nismo ispred drugih u Kupu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Želja nam je doći do finala. Svi imamo jednake šanse, svima je jednaka želja osvojiti kup. Slaven je godinama u vrhu, a ove utakmice će biti u egalu, kaže Krstičević
Vidi originalni članak

Nogometaši Slaven Belupa i Hajduka nakon odgode od tjedan dana zbog katastrofalnog travnjaka, konačno će u srijedu zaigrati prvu polufinalnu utakmicu Hrvatskog kupa u Koprivnici. S obzirom da su u nedjelju igrali protiv Intera u Zaprešiću, u 'bijelom' taboru su procijenili da povratak u Split uoči odlaska u Koprivnicu nema smisla pa su odlučili vrijeme provesti u Zagrebu.

- Sigurno je da nas opet čeka težak teren. Bio sam u Koprivnici na utakmici protiv Splita, nezgodno je to i za igrače. Kad im noga ostane u blatu start im može biti koban. Apeliram na igrače da budu maksimalno korektni jedni prema drugima jer žive od nogometa - započeo je konferenciju za medije trener Hajduka Mišo Krstičević te je dodao:

- Malo sam se vratio na utakmicu protiv Intera u Zaprešiću, nadam se da takvih startova više neće biti u hrvatskom nogometu. Već mi je suvišno govoriti da nam opet fale 6 do 7 igrača. Te izostanke nadoknađujemo fanatizmom i odanošću Hajdukovom dresu. Otpao je i Oremuš.

Mirko ima lakši potres mozga te bi trebao mirovati tjedan dana.

- Vraćaju se Maloča i Vuković i sam kapetan Maloča rekao je da su mu ove utakmice, utakmice generacije. Želja nam je doći do finala. Suludo bi bilo govoriti da smo ispred drugih, svi imamo jednake šanse, svima je jednaka želja osvojiti kup. To je trag koji ostaje kad nešto osvojiš, njima je to velika satisfakcija.

Ovo je prva od tri utakmice, koje će odigrati u 12 dana. Iako je Slaven bez pobjede u proljetnom dijelu sezone Krstičević ima respekt prema protivniku.

- Gledao sam te utakmice, imali su dosta nesreće. Godinama su u vrhu hrvatskog nogometa, a ove utakmice će biti u egalu. Belupo je stabilan i odlično organiziran klub bez kune duga.

Na pitanje smetaju li ga priče o novom ugovoru, trener Hajduka je odgovorio:

- Priče o novom ugovoru me ne ometaju, ali o tome ne razmišljam.  

Za kraj Mišo je ponovo pozvao na 'fair-play' na teškom travnjaku.

- Prošla su ona vremena kad smo igrali po Bosni i Kosovu kad se udaralo i padalo, takve stvari trebaju biti iza nas. I suci moraju paziti jer ne može se dogoditi da igrač leži pola minute bez svijesti, a da sudac ne prekida utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • WOMANIZER 09.04.2013.

    sretno svima, neka bolji pobjedi, mislim da će hajduk to dobiti!

  • neugodan1911 09.04.2013.

    Mišo oprosti ali mi pojma nemamo.Lijepo je da si pun optimizma ali iskreno mi smo teška banana.

  • jacob13 09.04.2013.

    Mišo ima jednu ali veliku manu - ne zna radit zamjene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare