To je to što me zanima!

Slavene, ostani! Bilića žele 'sačuvati' i navijači i igrači

Kako vrijeme protječe, sve je više jasno da nema konkretnog rješenja na vidiku i zato će sve ovisiti o Biliću. Bude li sam to želio, on će ostati izbornik
Vidi originalni članak

Prvi je put nakon crne subote iz autobusa izišao s osmijehom. Nakon što je bilo sigurno da će otići, poslije poraza od Engleza već je održao i pozdravni govor, sad se čini da bi Slaven Bilić ipak mogao ostati hrvatski izbornik. Kako dani prolaze, a svi shvaćaju da konkretnog rješenja nema na vidiku, Bilićeve akcije rastu. Uz njega su i igrači, koji su mu  jasno rekli da žele da ih vodi i u idućem ciklusu, kao i navijači, Marković, HNS...
- Nismo se još dogovorili, naći ćemo se idućeg tjedna i porazgovarati o svemu. Bilić mi je rekao da se možemo dogovoriti za pet minuta bude li to ozbiljan razgovor - rekao je Vlatko Marković, koji, doduše, nije jednom promijenio odluku. I Cicu je branio do zadnjeg trena, pa ga se na kraju odrekao. No tada je situacija ipak bila drugačija, Cico je imao mnogo oponenata, svi su tada bili za njegov odlazak. A Biliću je vrijeme saveznik, kako dani protječu, on postaje sve veći favorit za "novog" izbornika. Ne žele ga nagaziti niti mogući protukandidati, niti članovi Izvršnog odbora HNS-a, koji će odlučiti o novom mandataru, a navijači su mu glavni saveznik. Glasnogovornika Davora Gavrana nazivaju i mnogi Bilićevi prijatelji i preko njega poručuju Slavenu da ne posustane, da i dalje ostane izbornik.
Po svemu sudeći, odluku u svojim rukama drži samo Slaven Bilić. Ako on odluči da bude izbornik i dalje, to će i biti. Svi koji ga nagovaraju, ipak bi mogli uspjeti nagovoriti ga, to je sad očito.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • baky78 14.10.2009.

    muki,daj muči!!!

  • Mercer 14.10.2009.

    Mislim da se svi trebamo sjetiti Štimcevog komentara na cjelokupnu HNS-ovu situaciju nakon utakmice s Kazahkstanom i razmisliti tko bi trebao otići, Štimca bih stavio za predsjednika HNS-a, on je čovijek koji bi unaprijedio cjelokupni hrvatski nogometni sistem na 100 % bolju situaciju neko što je sada pod vlašču Markovića, unaprijedio HNL do krajnjih granica za razliku od sadašnjeg, mislim žalosno je uopće komentirati našu ligu, tu si Dinamo i Hajduk, a gdje su ostali? I naravno moje mišljenje o izborniku je najbolje, on je klasan trener koji je pokazao svoju snagu a pokazat će je opet u to budite sigurni, s njime smo na konju, a bez njega tko zna gdje..

  • god of war 14.10.2009.

    Neidi Nane nigdi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare