To je to što me zanima!

Slavili šakama: Pique i Song se potukli na Barcinoj paradi?

Trebala je to biti vesela proslava naslova u španjolskoj Primere, no sve su morali pokvariti Pique i Song, koji su se fizički obračunali na otvorenom krovu busa Barce
Vidi originalni članak

Na spomen imena Barcelone mnogima pored karakteristične igre i dominacije na nogometnim travnjacima, na pamet pada njezin čvrsti momčadski duh.

No očito je da to nije bio slučaj u trenutku kad se najmanje očekuje da bi se mogle pojaviti trzavice unutar momčadi - na proslavi naslova prvaka.

Gerard Pique i Alex Song, na opće čuđenje suigrača, krenuli su fizički razrješavati račune na otvorenom krovu Barceloninog busa tijekom parade ulicama katalonske prijestolnice u ponedjeljak. Daily Mail piše da se slavlje brzo pretvorilo u otvoreni obračun dvojice igrača nakon što je Song primio za ruku Piquea te mu potom opalio šamar zbog čega su počele raditi šake.

Kapetan Puyol te golman Valdes brzo su se našli u ulozi mirotvoraca te su razdvajali dvojicu zaraćenih igrača. Iz video snimke vidljivo je da se na busu konzumirao alkohol, koji je vjerojatno kumovao obračunu, a zbog ispijanja istog Barca se našla na meti kritika mnogih, koji tvrde da takvim ponašanjem igrači ne daju pravi primjer mlađim uzrastima.

Fotografije obračuna pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • barca_4everreve4 18.05.2013.

    OVAJ NOVINAR IZGLEDA DA JE GLADAN DAJTE MU SNICKERS DA DODJE KSEBI

  • KingJames 18.05.2013.

    A da je bio u pitanju Real, bilo bi opet su pokazali kakvi su divljaci, pobuna medju igracima bla bla bla, ali posto je Barcelona svi pisu najgore novine na svijetu, samo lazete.

  • CpC-99 18.05.2013.

    Po 135127612 put vas molim da me stavite kao urednikia, vjerujem da bi se moji članci ljudima više svidjeli :)) ili me bar stavite umjesto ovoga Luke koji je ovo napisao

Komentiraj...
Vidi sve komentare