To je to što me zanima!

Slavio Bilić: Lokomotiv dobio Spartak u gradskom derbiju

Moskovska Lokomotiva, koju vodi bivši izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić, pobijedila je gradskog rivala Spartaka s 2-1 u ogledu 7. kola ruske Premierslige
Vidi originalni članak

Gosti su poveli već u 6. minuti pogotkom Kombarova. Preokret i pobjedu Bilićevoj momčadi donijeli su N'Doye u 60. minuti i Pavljučenko u 66. Roman Pavljučenko u igru je ušao u drugom poluvremenu.

Vratar Dario Krešić i branič Vedran Ćorluka odigrali su u Lokomotivu svih 90 minuta, te u u sudačkoj nadoknadi obojica javno opomenuti. Krešić je dobio žuti karton u četvrtoj minuti dodatnog vremena, a Ćorluka u petoj.

Bilićeva momčad na ljestvici zauzima peto mjesto s 13 bodova, tri manje od vodećeg dvojca, Zenita i Tereka.

Dodajmo da je hrvatski reprezentativac Gordon Schildenfeld odigrao svih 90 minuta u domaćem poraru moskovskog Dinama od Kubana iz Krasnodara 2-1. Dinamo je posljednji na ljestvici sa samo tri boda.

Pobjedu Bilićevog Lokomotiva pogledajte ovdje.

Ruska Premierliga, 4. kolo:

Lokomotiv Moskva – Spartak Moskva 2-1

Dinamo Moskva – Kuban 1-2

Krasnodar – CSKA 0-1

Krilja Sovjetov – Anži Mahačkala 1-2

Redolijed: 1. Zenit 16, 2. Terek 16, 3. CSKA 15, 4. Anži 14, 5. Lokomotiv Moskva 13...

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MALA RAJA 03.09.2012.

    baš bi volio pogledat jednu utakmicu da vidim kakva im je igra

  • Ajebiga 02.09.2012.

    Ja vam kazem budemo mi plakali za Bilicem,pogledajte stimca zove radosevica jer modric nije spreman.Pa modric je od maloga bolji i kad nije spreman.U tako vaznim tekmama se nezove tako mladi igrac.

  • ikanonimus 02.09.2012.

    realno lokomitv je posta bolja momčad otkad je slaven kad se usporedi s prošlimm sezonama lokomotiv je sasvim solidan nadam se da če slaven ući u ligu prvaka s njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare