To je to što me zanima!

Slavite momci, zaslužili ste! Vrsaljko digao Dalića i bacio ga

Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. Tada ga je uzeo Vrsaljko i bacio na pod...
Vidi originalni članak

Možemo se svi uštipnuti, no ne, nije san! Hrvatska je nakon velike borbe i teških 120 minuta pobijedila Englesku 2-1 i plasirala se u veliko finale Svjetskog prvenstva! Cijela Hrvatska kao i sami igrači sigurno nisu svjesni povijesnog uspjeha za ovako malu zemlju.

Nakon završnog zvižduka Turčina Cakira krenulo je veliko slavlje naših reprezentativaca na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem koji se zaletio u zagrljaj svojim pulenima. U tom trenutku ga je junak utakmice Šime Vrsaljko podigao i bacio na pod u velikom slavlju te sjeo na njega.

To pokazuje fantastičan odnos koji je izgrađen između igrača i Zlatka Dalića. To je i ključ svega. Nevjerojatna kemija u momčadi koja je i dovela do velikog uspjeha. Mnogi naši igrači emotivno su dočekali kraj utakmice pustivši suzu zbog sreće..

Vatreni su napravili nešto nejverojatno i razveselili cijelu zemlju. Ne, nije san. Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva!

KVIZ: Koliko si dobro pogledao ulazak u FINALE?

Idi na 24sata

Komentari 61

  • nada m 12.07.2018.

    Pa dobro koliko ovaj ima kila kad ga tako podigne ko dijete.

  • slikar50 12.07.2018.

    Čestitke herojima!

  • ja1111 12.07.2018.

    Zlatni Zlatko

Komentiraj...
Vidi sve komentare