To je to što me zanima!

Slavko Goluža: Neka igrači razmišljaju o sebi, ne o meni

Igrači bi trebali razmišljati o sebi, a ne o izborničkoj funkciji, poručuje Goluža iz Karlovca, gdje je hrvatska muška rukometna reprezentacija na pripremama za EP
Vidi originalni članak

Molba da prokomentira nezadovoljstvo Vedrana Zrnića i Ivana Ninčevića time što nisu pozvani na prvi krug priprema u Karlovac, izbornika je pomalo naljutila.

- Na spisku je 28 igrača i 28 ih može završiti u Vršcu. Nema razloga za nervozu ako netko nije pozvan. O svakome vodimo računa i svakoga pratim u detalje. To mi je posao, a to što se pojedinci igraju izbornika, ide na njihovu dušu. Ne trebaju nam negativnosti. Ja sam pozitivac  - odgovara Goluža.

Dodaje da, ako netko nije pozvan, ne znaći da neće biti. Upravo je završio prvi dio priprema za EP.

- Nije bilo povreda. Neki nisu došli u najboljem stanju niti su mogli najbolje izvršiti zadatke. No, zadovoljan sam njihovim htijenjem. Nisu odustajali – kaže Goluža.

Emanuel Štrlek je također zadovoljan dosadašnjim tijekom priprema.

- Napravili smo dobar posao. U obrani smo počeli vježbati važne detalje.

One se nastavljaju u ponedjeljak i traju do petka. Za to razdoblje su u Karlovac pozvani Alilović, Losert, Šego, Štrlek, Batinović, Horvat, Vukić, Matulović, Musa, Marić, Brozović, Balić, J. Valčić, Kopljar, Buntić, Gojun, Bićanić, Matić, Vidović.

Treći dio priprema će se održati u Osijeku od 2. do 12. siječnja. Ondje će se održati turnir na kome će Hrvatska odmjeriti snage s reprezentacijama Irana, Slovačke i Švedske.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • dkonje32 30.12.2011.

    Sramota Za Zrniča .Volim rukomet ali zbog ovakvog vodstva mi muka dođe,i nikad on nije kriv. ODLAZI sa klupe i skrati nam muke!

  • gosparka 26.12.2011.

    lino je jedan i jedini

  • Iveq 25.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare