To je to što me zanima!

Slavlje za oproštaj od Ledene: Medveščak 'pomeo' Dinamo

Hokejaši Medveščaka pobijedili su posljednju momčad Zapada Dinamo Minsk 4-1 u Ledenoj, od koje se opraštaju do play-offa. Sad ih čeka devet gostujućih utakmica
Vidi originalni članak

Medveščak se sa stilom oprostio od svojih navijača u Ledenoj dvorani jer ih tamo neće vidjeti sve do doigravanja KHL-a. Zato su se 'medvjedi' pobrinuli pokloniti im pobjedu prije nego odu na čak devet gostujućih utakmica. Zagrebačka momčad uvjerljivo je svladala posljednju momčad Zapadne konferencije Dinamo Minsk 4-1 nakon što su gosti poveli.

Tako je Medveščak i drugi put ove sezone pobijedio Bjeloruse nakon što je protiv njih stigao do prve gostujuće pobjede u ligi. Ovoga puta bilo je puno uvjerljivije nego onih 3-2 u Minsku, iako su gosti bili ti koji su poveli.

Dogodilo se to u 13. minuti, a strijelac za Dinamo bio je Stas. No u drugoj trećini domaćini su priredili preokret golovima Cheechooa u 24. i Jessimana u 39. minuti za 2-1. U posljednjoj dionici 'medvjedi' su zabili još dva gola preko Murleyja i Popovica, koji je iskoristio igrača više na ledu.

Medveščak je trenutno na sedmom mjestu Zapada, a sljedeću utakmicu igraju već u srijedu u Moskvi protiv Spartaka. Prva je to od devet gostovanja, dok će 'medvjedi' tri domaće utakmice prije doigravanja igrati u zagrebačkoj Areni.

TREĆA TREĆINA

'Medvjedi' u posljednjoj trećini do kraja dotukli Dinamo Minsk zabivši im još dva gola za ukupnu pobjedu 4-1. Treći gol Medveščaka zabio je Murley u 43. minuti, a četvrti Popovic u power-playu u 50. minuti.

DRUGA TREĆINA

Nakon zaostatka u prvoj dionici, Medveščak će u posljednju trećinu ući s prednošću 2-1. U drugoj trećini 'medvjedi' su priredili preokret - za izjednačenje zabio je Cheechoo u 24. minuti nakon proigravanja Lingleta i Martinovića. Samo 16 sekundi prije kraja vodstvo je donio Jessiman nakon asistencije Murraya i Kanea.

PRVA TREĆINA

Medveščak nakon prve trećine gubi u Ledenoj dvorani od Dinamo Minska 0-1. Bjelorusi su poveli u 13. minuti preko Stasa.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kavasaki74 06.01.2014.

    bitno da mi več igramo koliko 6 mjeseci khl ligu, al tablica sa strane i dalje stoji od ebel lige (živo me zaboli kak stoje recimo mađari u ebelu)

  • Garfild_3 06.01.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • misterRF 06.01.2014.

    medvedi, medvedi stadion vas bodri, zig-zag medveščak

Komentiraj...
Vidi sve komentare