To je to što me zanima!

Slavni Marseille je iz Red Bull Salzburga doveo Ćaletu-Cara

Europski prvak iz 1993. godine će za našeg braniča Austrijancima platiti 20 milijuna eura. Salzburg će 17 milijuna eura dobiti odmah, a tri milijuna kroz bonuse. Ćaleta-Car je potpisao na pet godina
Vidi originalni članak

Olympique Marseille potvrdio je kako je iz Salzburga doveo Duju Ćaletu-Cara. Naš je branič s europskim prvakom iz 1993. godine potpisao petogodišnji ugovor.

Ćaleta-Car će danas popodne biti predstavljen u Francuskoj. Marseille će Red Bull Salzburgu platiti 20 milijuna eura, 17 milijuna eura odmah i tri milijuna kroz bonuse.

Ćaletu-Cara htjela je dovesti i Sevilla, ali se on na kraju ipak odlučio za momčad Rudija Garcije. Od 2014. godine je Duje nosio dres Salzburga, bio je jedan od najboljih igrača austrijske momčadi posljednje dvije sezone.

Za Hrvatsku je odigrao dvije utakmice, protiv Brazila i Islanda. Okitio se srebrom i on je sigurno budućnost "kockastih" na stoperskoj poziciji.

Alen Bokšić, Vedran Runje, Josip Skoblar, Blaž Slišković, to su Hrvati koji su ostavili duboki trag na jugu Francuske. Ćaleta-Car vjeruje kako će i on napraviti nešto slično u Marseilleu.

VIDI OVO: 10 fora stvari o Vrsaljku koje moraš znati!

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Stanimo.na.loptu. 20.07.2018.

    Samo da igra što više i postati će pravi igrač!

  • Firefox_1 20.07.2018.

    Ovo je odličan transfer, 20 mil. teško da može platiti neki drugi klub gdje bi Duje imao zagarntiranu minutažu.

  • tomislavk59 20.07.2018.

    Ako je Duje Caleta- Car,onda je Luka Modric Kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare