To je to što me zanima!

Slavodobitna debitantska sezona za LLumar team

Iako su jedina registrirana momčad u Hrvatskoj LLumar rally team je u svojoj debitantskoj sezoni ostvario odlične rezultate unatoč svim problemima
Vidi originalni članak

Probijanje leda u debitantskoj sezoni je vrlo teška. No, to nije predstavljalo nikakav problem novoosnovanoj momčadi LLumar rally teama koji su u svojoj debitantskoj sezoni postali prvaci Hrvatske u poretku timova. Osim konstruktorskog naslova, momčad LLumara može se pohvaliti odličnim rezultatima u pojedinačnim nastupima svojih vozača u klasam i grupama u kojima se natječu. Nakon uspješne sezone velikog razloga za zadovoljstvo imao je osnivač LLumar rally teama Nikola Laća iako su tijekom sezone ima puno problema.
- Prije svega čestitke svim posadama! Iako su svi imali tijekom sezone svojih problema, velikim zalaganjem i upornošću ostvarili su iznimne rezultate - kaže Laća koji je svoje povjerenje dao je trima posada Jemrić-Draženović, Mateša-Konjević i Košec-Troha.
- Košec se oporavio od teške prometne nesreće, te je s Dariom Šamecom upisao izuzetan kraj sezone. Jemrić je poslije Delte „izgubio“ Fabiju, ali je nastupima raznim autima uspio upisati vrijedne rezultate za vrlo dobru poziciju na kraju sezone - pohvalio je svoje vozače te posebno istaknuo posadu Mateša - Konjević koji su svaki reli sezone završili izvrsnim rezultatom te sezonu zaključili  pobjedom u grupi N2+N3 na Opatijskom reliju.
Momčad Jemrić-Draženović završili na trećem mjestu 'Delta' relija, a Košec-Šamec osvajaju naslov prvaka u klasi S2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare