To je to što me zanima!

Slažete li se s Golužom? Je li četvrto mjesto veliki rezultat?

Hrvatska rukometna reprezentacija osvojila je četvrto mjesto na EP-u. Izgubili smo od Španjolske u borbi za broncu. Goluža je rekao da je 4. mjesto veliki rezultat...
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 4

  • antena1 27.01.2014.

    Za jednog nesposobnog trenera tipa Goluze 4.mjesto je sigurno uspjeh, ali za nase decke u repki je to neuspjeh, oni mogu puno vise samo treba netko da ih povede, organizira. Iskreno se nadam da je ovo kraj Goluzi!

  • Jana Jančii 27.01.2014.

    smatram da 4. mjesto nije neuspjeh ali da naši momci mogu i vrijede puno više, to su nam mnogo puta do sada pokazali..isto tako, pobjeda domaćina je bila sve ali fer igra ne, zaslužili smo prolazak u finale, pored onakve atmosfere, sudačkih odluka i svega ostalog vodili smo skoro cijelu tekmu! a na kraju, jedno veliko bravo i hvala za Francuze, pokazali su im gdje im je mjesto! :)

  • ZG reb 26.01.2014.

    Totalni neuspjeh! Jedino što bi nam moglo dobroga donjeti od ovoga Europskog prvenstva je to da se konačno smjeni ovaj Goluža ako još mislimo osvojiti koje zlato ili srebro sa ovom sjajnom generacijom rukometaša. Treba nam trener drugo imamo, kažem trener a ne Goluža! Da ima imalo morala i pameti sam bi ponudio ostavku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare