To je to što me zanima!

'Slijepi' urugvajski sudac: Isprika? Ne, ne smijem...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pravila Fife ne dozvoljavaju mi da komentiram suđenje i utakmicu, rekao je urugvajski sudac Mauricio Espinoza koji nije vidio regularni gol Lamparda
Vidi originalni članak

O moj Bože, navodno je u bradu prommrljao urugvajski pomoćni sudac Mauricio Espinoza vidjevši ponovljenu snimku na stadionu.
U utakmici osmine finala između Engleske i Njemačke, kod rezultata 2-1 za Njemačku, Espinoza je propustio vidjeti regularan gol Franka Lamparda. Lopta je udarila u prečku i pala 38 centimetara unutar gol crte. Urugvajac nekako to nije vidio. A da je priznao taj gol, Englezi bi došli na 2-2. Na sudačku trojku predvođenu Jorgeom Larriondom mnogo prigovora imao je i engleski reprezentativac David Beckham, koji je zbog ozljede na SP-u u 'civilu'.
- Može se sramiti jer nije vidio čisti gol Lamparda - odbrusio mu je Beckham.
A do suca su došli engleski novinari London Evening Standarda.
- Hoćete li se ispričati zbog incidenta - bilo je pitanje novinara.
- Ne. Pravila Fife ne dopuštaju mi da komentiram suđenje i utakmicu - odgovorio je Urugvajac.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • user_34983 28.06.2010.

    što bi bilo kad bi bilo. njemačka vas je razbila beks. ubila. što bi bilo kad bi bilo da kod 2-1- za vas redikul od suca nije dao kovaču crveni? i što bi bilo u kvalifikacijama kasnije da se niste potrudili za kovačev faul istom dati 4 utakmice zabrane! a nama je kovač bio stup obrane, kao vama rio. zato vam se bez ria obrana i raspala. izgleda smiješno. pravda je pobijedila. boljom igrom smo vas poštreno izbacili iz kvalifikacija, a vi ste onda pustili ukrajini za osvetu što baš i nije fair pley. tu ste gdje vam je i mjesto. kao i francuska.

  • šetač 28.06.2010.

    e moji Englezi, godinama varate i kradete cijeli svijet a sad plačete ko pi...ce za par centimetara!

  • casio 28.06.2010.

    Super. O čemu bi sad diskutirali da se sudi po kamerama?Greške su sastavni dio igre. Zato je nogomet zanimljiv.Ko hoće video igrice nek se igra na kompjuteru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare