To je to što me zanima!

Slike za cijeli svijet: U Puli će se finale SP-a gledati u Areni...

Jedan od najvažnijih sportskih trenutaka u modernoj povijesti Hrvatske, u Puli će brojni navijači na velikom LED ekranu moći pratiti u sjajnom ambijentu naše Arene, rekao je gradonačelnik Pule Boris Miletić...
Vidi originalni članak

Hrvatska i Francuska 15. srpnja igraju veliko finale Svjetskog prvenstva, a mnogi gradovi diljem Hrvatske organiziraju gledanje utakmice na otvorenom za sve navijače. Tako su u Puli došli na fantastičnu ideju koja će sigurno odjeknuti po svijetu, a to je zajedničko gledanje utakmice u pulskoj areni, piše Regional express.

- Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će u nedjelju u pulskoj Areni biti organiziran izravan prijenos finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Jedan od najvažnijih sportskih trenutaka u modernoj povijesti Hrvatske, u Puli će brojni navijači na velikom LED ekranu moći pratiti u fenomenalnom ambijentu naše Arene. Vjerujem kako će ovo svima biti događaj za pamćenje, stoga pozivam sve navijače da nam se pridruže u slavlju - najavio je finalnu utakmicu gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Od kolikog je povijesnog značaja ova utakmica za hrvatski sport ali i za sve navijače, odlučeno je da će se filmski festival na taj dan, koji počinje 14.srpnja, premjestiti u istarsko narodno kazalište i to zbog utakmice.

Biti će to velika utakmica za hrvatski nogomet i prilika da se Vatreni napokon dokopaju "zlatne božice" koja nam je te 1998. bila tako blizu, a tako daleko...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bubamaricaa 15.07.2018.

    Nadam se da ce arena moc podnijet to kolektivno skakanje od srece

  • pisipropalo 13.07.2018.

    Mi krećemo iz Stuttgarta za Zagreb! Ovo je samo jednom u životu

  • gladijator 13.07.2018.

    Već se gledala utakmica u Areni, ništa NOVO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare