To je to što me zanima!

Slišković: Pescara je sjajno mjesto za Vukušićev početak!

Ante Vukušić krenuo je put Pescare kako bi s novim talijanskim prvoligašem dogovorio pojedinosti transfera. Sreću mu želi bivši igrač istog kluba Baka Slišković
Vidi originalni članak

Prije četvrt stoljeća Baka Slišković bio je najbolji nogometaš i legenda Pescare. 

- Ante ima sjajan nos za gol. S 20 godina je postao kapetan Hajduka, što je pokazatelj da ima i karakter. Pescara je najbolje mjesto za početak talijanske priče. Sjajni ljudi, navijači sve će mu pružiti kako bi se osjećao kao kući - rekao je Slišković.

Hajduk sutra u 21 sat igra protiv Osijeka.

- Dužnici su nam jer su nas gore dobro premlatili u prvih 10 minuta. Momci su napaljeni da im uzvratimo - rekao je Mišo Krstičević. 


Idi na 24sata

Komentari 37

  • goku 26.08.2012.

    otiso pucat penale

  • drmm 26.08.2012.

    Brzo će vam se vratiti...ni talijani nisu više slijepi i gluhi...vidjet će i oni...da su kupili mačka u vreći...!!!

  • Makaay_Yazhnam 26.08.2012.

    Pa Baka je bio najbolji igrač gdje god da je igro!;)... a ovo mi je baš ona prava nogometna priča... romantičarstvo! Mogo bi mali Ante postat legenda ko Maradona s Napolijem. Iz relativno "malog" kluba stvorit hit! A ne ko naš Lukica... došo u klub koji mu je sve dao i onda da im se oduži, on im pljuje u lice i giba ciganima u Madrid... ma mrš u pm! Nema više romantičara... klub te prepozna kao talenta, prigrli te, stvori od tebe igrača i ime, navijači te vole... i onda ti veliš - ko vas j***e odo ja drugom! Takva situacija se može povezati sa svačijim životom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare