To je to što me zanima!

Sljeme spremno: Ženska utrka prvi put bez hrvatskih skijašica

Nika Fleiss je završila karijeru, a Ana Jelušić je zbog zdravstvenih problema (astma) uzela pauzu od godinu dana pa na startu neće biti hrvatskih ženskih skijašica
Vidi originalni članak

Posljednjih dana temperature su osjetno pale, ali organizatori Snježne kraljice zadovoljno trljaju ruke jer im je hladnoća pomogla, Sljeme je spremno. Čekaju se 3., odnosno 5. siječnja i dvije večernje utrke slaloma, ženska pa muška. Budžet je 500.0000 kuna manji nego prošle godine, ali i dalje ogroman, 23 milijuna kuna. 

- Posljednji radovi počinju 29. ovog mjeseca, a zadnji detalji trebali bi biti završeni na prvi dan nove godine. Ivičina pobjeda u Flachauu je najbolja pozivnica gledateljima - rekao je Vedran Pavlek.

Muška utrka je prošle godine bila najgledanija u Svjetskom kupu, a ženska druga najgledanija. Ove, pak, će prvi put ženska utrka biti bez ijedne hrvatske skijašice na startu. Nika Fleiss je završila karijeru, a Ana Jelušić je zbog zdravstvenih problema (astma) uzela pauzu od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dadohektor 30.12.2011.

    Kako Vas nije sramota tako vrijeđati Anu i Niku pa koliko su samo puta bile u prvih 30 na svijetu! Jeste li svijesni koliko je to odricanje i kakav je to uspjeh. Nemojte svih uspoređivati s Ivicom i Janicom oni su svijetsko čudo u zemlji s tri žičare, bez staze za spust itd... Veličamo samo nogometaše koji su se jedva provukli na EP a ove cure su tamo uvijek i na svakoj olimpijadi! I zato im se treba klanjat na njihovim uspjesima! Bravo Ana, Nika, Sofija, Saša itd itd....

  • tiho333 23.12.2011.

    Ana kad ces vise da se udaš za mene????!!!!!! :))))....

  • mangart 22.12.2011.

    a šta je sa sofijom novoselić? zar je i ona prestala skijat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare