To je to što me zanima!

Slomka: Imali smo Manuela Neuera, on je supergolman

Njemačka potraga za “jedinicom” na skorašnjem Euru u Austriji i Švicarskoj u srijedu navečer je, čini se, definitivno završena. To je Manuel Neuer
Vidi originalni članak

Slomka kao da je na Dragao došao braniti 10-0, od prve sekunde postavio je igru prema dobrom starom principu - napad jamči nulu, a obrana što napravi. I da se igralo još 15 dana, Schalke ne bi zabio gol, ali zato su ih bili zreli primiti. No sve ono što je obrana svako malo uredno puštala, “krpao” je preksinoć čudnovati Manuel Neuer. Od 23 udarca na gol, tek jedan, onaj Lisandra u 86. minuti, završio je u golu i tako barem na kratko spriječio najveću nogometnu “prevaru” stoljeća. Nijemci su čudom stigli do penala i Neureu dali priliku da do kraja pokopa nade za tri klase boljih Portugalaca.
- Bio sam nervozan, a onda se sjetio Lehmana kad je prije 11 godina Schalkeu na penale donio Kup Uefe - rekao je junak večeri koji je obranio dva 11-erca i Schalke odveo u četvrtfinale. A pun hvale za svog spasitelja bio je i trener Slomka.
- Imali smo Manuela Neuera, on je supergolman! - rekao je za čovjeka, koji je nakon preksinoć vjerojatno najveći kandidat za njemačku “jedinicu” na Euru.






OSOBNI KARTON MANUELA NEUERA

Podmladak Schalkea 1991.-2003.
Schalke 04 II (amateri) 2004.-2005.
Schalke 04 od 2005.
Njemačka U-21 reprezentacija 2006.
Neuer je na golu Schalkea zamijenio Franka Rosta i već u prvoj pravoj sezoni dobio nagradu za najboljega golmana Bundeslige

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Kakma 06.03.2008.

    To bi mogao postati najbolji golman svijeta,samo ako ga FC Bayern ne kupi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare