To je to što me zanima!

Slovenac u središtu skandala nakon Lige nacija: Supruga objavila video njegovih orgija

Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerica i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž, izjavio je Verbič za slovenske medije
Vidi originalni članak

Slovenski reprezentativac Benjamin Verbič (28), koji inače igra za Panathinaikos, našao se u središtu skandala zbog fotografija i videa koje je na društvenim mrežama objavila njegova supruga i majka njihovog djeteta. 

Verbič je prošlog tjedna igrao protiv Norveške (2-1) i Švedske (1-1) u Ligi nacija nakon čega nije ni slutio što će mu njegova partnerica Alvina prirediti. 

"S*anje ljudi, sram vas bilo. Zabava u pauzi reprezentacije je normalna, ali samo ako ste okruženi normalnim ljudima. Stvarno mi nije jasno kako možeš biti tako glup", napisala je Ukrajinka uz nekoliko fotografija i video.

Slovenski mediji prenose da se sve događalo između susreta Lige nacija, a iz videa je vidljivo da je Verbič bio vidno alkoholiziran. Snimke eksplicitnog sadržaja ubrzo su izbrisane, ali perkasno. 

Nakon što je Verbič postao glavna tema u Sloveniji, nogometaš se oglasio i sve demantirao rekavši da su snimke stare. 

- Fotografije i video koje je objavila moja bivša partnerica i majka mog djeteta su jako stari. Sve ono što je napisala je čista laž - izjavio je slovenski reprezentativac koji je time dao do znanja da više nisu zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • adis23 30.09.2022.

    Kako nevino izgleda😂😂😂

  • Joza Prezaduzeni 30.09.2022.

    Ja mislim da ga je napravil neki nas baustelac dok je delal u Dezeli .Kvalitetno je zgrizel lance

  • žgvacet 29.09.2022.

    Hahahahahahah kako loš fotošop btj 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare