To je to što me zanima!

Slovenci prvi ispit: Hrvatskoj će prijetiti haker i dijabetičar

KREĆEMO! Hrvatska reprezentacija otvara Eurobasket u Areni protiv Slovenije u 21 sat. Čudo je da se Jure Balažič može baviti vrhunskim sportom unatoč bolesti
Vidi originalni članak

Slovenija žarko želi uzvratiti Hrvatskoj za poraz na prošlom EuroBasketu pred njihovom publikom. Sastav za pokušaj tog pothvata uključuje zaljubljenika u računala, gluhoga košarkaša, nesuđenoga hokejaša...

Ako se nekom od slovenskih reprezentativaca pokvari računalo, obratit će se Urošu Slokaru. On se u mlađim danima družio s košarkaškom obitelji Lorbek, Erazemu je pomagao u školi, pa su mu u znak zahvalnosti darovali računalo. Tu je počelo njegovo zanimanje za informatika pa danas bez problema otklanja sve kvarove.

Alen Omić ne može zamisliti da vozi išta osim Audija. Ovog je ljeta potpisao za Gran Canariju, a kako svoj Audi ne može prenijeti na Kanare, morao ga je prodati, a tamo će kupiti novi.

Miha Zupan gluh je od rođenja, no ipak nešto čuje uz pomoć slušnog aparata. O njemu je snimljen film, čija je premijera u Sloveniji nakon EuroBasketa.

Jure Balažič je dijabetičar, kojem se stanje drastično pogoršalo nakon očeve smrti. Nosi aparat kojim regulira količinu inzulina koju mora primiti.

Jaka Blažič dolazi iz sportske obitelji. Kao klinac okušao se u hokeju, no zadržao se samo na nekoliko treninga.

Oni su slovenski odgovor na Roka Ukića, koji slobodno vrijeme provodi uz bubnjeve, strastvenog ribiča Marka Tomasa te najmlađeg hrvatskog plivačkog maratonca Roka Stipčevića.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • ragby 05.09.2015.

    Sad je stvarno šansa da osvojite sve samo ako zaigrate kako znate. Novinari su Slovensku ekipu toliko napuhali da po njihovom dovoljno je samo da se pjave i medalja je tu. Hajde igračine pokažite šta znate...

  • prajdali 05.09.2015.

    Mislim da je naslov ovoga članka nekorektan i treba nas navesti da eto imamo posla sa nekom polu-ozbiljnom ekipom.Naravno to je pogrešno,čeka nas dobro organizirana momčad koja voli igru pet na pet,sa sjajnom obranom i disciplinom u igri.Biće teško !!!

  • sherminator2015 05.09.2015.

    kakav je ovo retardirani naslov

Komentiraj...
Vidi sve komentare