To je to što me zanima!

Slovenija u Wroclawu uzela bod neuvjerljivoj Poljskoj

U prvoj utakmici treće kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, Poljska je remizirala sa Slovenijom 1-1 u Wroclawu
Vidi originalni članak

Poveli su očekivano Poljaci preko Michaela Zewlakowa u 17. minuti utakmice iz jedanaesterca, koji je iznudio Jacek Krzynowek, a Slovenci su izjednačili preko Zlatka Dediča deset minuta prije kraja prvog poluvremena. Fantastičnu loptu po sredini kaznenog prostora gurnuo je napadač Bundesligaša Kölna Milivoje Novakovič, tako da Dediču nije bilo teško postići pogodak.
U skupini 4, Wales je u Cardiffu jedva savladao Azerbajdžan izbornika Bertieja Vogtsa 1-0, pogotkom Sama Vokesa pred sam kraj utakmice. Spomenimo da je Azerbajdžan od 68. minute igrao bez isključenog Fabija Luisa Ramima.

Kvalifikacije za SP 2010.;
skupina 3:
Poljska – Slovenija 1-1 (Zewlakow 17-11m, Dedič 35)
Skupina 4:
Wales -Azerbajdžan 1-0 (Vokes 83)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barney 06.09.2008.

    ako se je Hrvatska reprezentacija igrala sa Poljacima macke i misa i odrzala im nogometnu lekciju i to sa rezervnom postavom onda valjda i Slovenija moze sa prvom postavom barem do boda....slaba je Poljska...prosle kvalifikacije su prosli kao prvi u skupini najvise zahvaljujuci kiksevima Portugala i Srbije....u njihovoj skupini Cesi bice prvaci a za drugu poziciju ce biti borba izmedju Poljske, Slovacke i Slovenije..

Komentiraj...
Vidi sve komentare