To je to što me zanima!

Slovenka je hit u Wimbledonu: Nisam još gotova s tetovažama

Sve moje tetovaže imaju neko značenje. One moraju govoriti za sebe. Na unutarnjoj strani lijevog bicepsa imam sat koji pokazuje vrijeme mog rođenja, rekla je Slovenka Polona Hercog (26)
Vidi originalni članak

Prvu tetovažu napravila sam s 18 godina, počela je Polona Hercog (26), nekad 35. igračica svijeta.

Slovenka je izgubila u trećem kolu Wimbledona od Ruskinje Svetlane Kuznjecove 6-4, 6-0, ali svijet priča o njezinim tetovažama koje, unatoč strogim i konzervativnim pravilima Wimbledona, nije htjela sakrivati.

- To mi je na neki način hobi. Prvu sam napravila kao mali simbol na ruci, ali sad je preko te nova tetovaža. U to vrijeme kvaliteta tetovaža nije bila nešto - kaže Slovenka, koja u zadnje vrijeme uglavnom igra Challengere i na pragu je Top 200 igračica.

Desna ruka joj je gotovo kompletno prekrivena tetovažama, od ruže, mrtvačkih glava, krila, fenjera...

- Sve moje tetovaže imaju neko značenje. One moraju govoriti za sebe. Na unutarnjoj strani lijevog bicepsa imam sat koji pokazuje vrijeme mog rođenja. Uz to, pazim da tetovaže budu realne, lijepo osjenčane, prepoznatljive na prvi pogled - kaže Hercog, koja je ispod vrata tetovirala 'Fortitude' (hrabrost, moć).

- Dugo sam razmišljala što bih tamo stavila, pola godine sam birala riječ i odlučila se za fortitude.  Djeluje baš kao što joj i značenje govori - jako, moćno - dodala je.

Prejaka je u trećem kolu bila Kuznjecova. No Slovenki je to najbolji rezultat u Wimbledonu. Kaže kako još nije gotova s tetovažama.

- Ni sama ne znam koliko ih imam, ali nastavit ću. Naravno, svaka boli, najgore mi je bilo kad sam tetovirala na rebrima, a boljelo je i na unutarnjoj strani bicepsa - kaže Slovenka.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • nikluk20 09.07.2017.

    tetovaže? poglejte joj zube! :P

  • Zarica 🐬 08.07.2017.

    Iman tetovažu 😉....ali mi je ovo ipak malo previše 🤔

  • Pao i ustao. 08.07.2017.

    Ja imam misa i macku na guzici,mis bjezi u rupu ispred macke,al to vide samo prave macke kojima mis uleti u rupu na kraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare