To je to što me zanima!

Slovenska 'konjica' zaustavila BBB-e koji su stigli u Maribor

Pred uzvrat između Dinama i Maribora u 4. pretkolu Lige prvaka u Sloveniji su najviše strahovali od BBB-ovaca. Manja skupina navijača zaustavljena je u Mariboru
Vidi originalni članak

Oštre mjere sigurnosti slovenske policije očito su urodile plodom. Uoči uzvratne utakmice 4. pretkola Lige prvaka između Maribora i Dinama  slovenska je policija najavljivala kako će spriječiti bilo kakve nerede od strane hrvatskih navijača, misleći pritom na BBB-ovce.

Skupina navijača ipak se uspjela probiti do Maribora, ali kako doznaje net.hr, policija ih je odmah zaustavila.

Opsežne mjere sigurnosti u Sloveniji tako su uspjele zaustaviti skupinu navijača Dinama koja je usprkos zabrani pokušala ući u Sloveniju i prisustvovati utakmici. Skupina od nekoliko desetaka navijača zaustavljena je pak nakon ulaska u zemlju, točnije u samom Mariboru. Policija ih je zadržala i legitimirala te će svi biti ispraćeni natrag u Hrvatsku.

Tokom dana i pred samu utakmicu nije zabilježen nikakav incident.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • antiHNS 29.08.2012.

    SRAMOTA ZA HRVATSKU, SRAMOTA ZA POLICIJU, SRAMOTA ZA MEDIJE, SRAMOTA ZA HRVATSKI NOGOMET DA VAS SVE PLAĆA ZDRAVKO MAMIĆ!

  • snopsar 29.08.2012.

    Evo, koliko ja znam,Mamić nije hteo kupiti ni jedne karte za navijače Dinama,jer se bojao pizdarija sa strane BBB. Tako štovana novinarka Ivana nemoj lagati, da je slovenska policija zabranila prilaz stadionu. I da jesu došli, šta bi tamo radili, kad nije bilo moguče kupiti karte več 14 dana ranije, a stadion razprodan do kraja. Tato nemoj praviti senzaciju,gde je nema.LP.

  • MALA RAJA 29.08.2012.

    ovi bi nas s guštom tukli, ne trba im dat gušta!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare