To je to što me zanima!

Policija ispitala Polovanca: Ma za Dinamo me nisu ništa pitali

Slovenski mediji pišu da je utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i Kopra na Maksimiru namještena. Na razgovoru su bili Polovanec, Karič i Pavlin
Vidi originalni članak

Postoje sumnje da je prva utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Dinama i slovenskog Kopra igrana 13. srpnja namještena, piše 24ur

Dinamo je u toj utakmici slavio 5-1, a glasnogovornik slovenske policije Drago Menegalija potvrdio je da slovenska policija sudjeluje u istrazi s drugim državama  i dodao da u ovom trenutku ne može otkriti više od toga jer je istraga u tijeku.

Istražitelji su upali u klub i ispitali hrvatskog igrača u redovima Kopra, Kristijana Polovaneca, zatim bivšeg igrača Amira Kariča te te sportskog diretktora i nekadašnjeg igrača Mirana Pavlina. Sumnjaju da je Koper namjestio susret.

Polovance: Muka mi je! Kako ću sad skinuti mrlju s imena?

Istina, policija je iznenadno stigla na trening i postavila mi pet-šest pitanja. Razgovor je ukupno trajao oko 15 minuta, ne više. Pitali su me o dvije utakmice slovenskog prvenstva. I to je to. Nikakav Dinamo nisu spominjali! Ništa me u vezi Dinama nisu pitali, izjavio je Kristijan Polovanec, nogometaš Luke Kopra.

- Muka mi je od sve te priče! Kako ću sada skinuti mrlju sa svog imena? - zapitao se Polovanec i nastavio:

- Pa Dinamo se u uzvratru tresao. Bila im je frka da ne ispadnu. Nema govora o nikakvom puštanju - zaključio je 31-godišnji nogometaš.

Pavlin je, s druge strane, zadovoljan zbog početka policijske istrage.

- Sporna je utakmica u Maksimiru. Nemam moć da nekog osudim, ali zato je tu policija - rekao je Pavlin koji se tada iz Zagreba nije vratio sa suigračima, već - taksijem.

Koper je u spornoj utakmici poveo golom Bubanje. Izjednačio je Dinamo preko Mandžukića. Isti igrač zabio je u drugom dijelu i uz golove Slepičke, Sammira i Ettoa, Dinamo je slavio 5-1.

Istraga ima veze, pretpostavlja se, s Bohumskim procesom, pokrenutim prije godinu dana. U Sloveniji se, pišu mediji susjedne države, sumnja i  na ishod prvoligaškog sraza između ptujske Drave i lendavske Nafte prije nekoliko godina, a na popisu sumnjivih klubova također su Koper i Olimpija.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • AdoNet 20.11.2010.

    Uzmi 50$, preuzimaj besplatne edukacijske materijale, profesionalna skola pokera. Osim toga mozete birati na koju sobu zelite da vam uplate novac koji dobijete. Savrseno za pocetnike koji ne zele poceti tako da uplate vlastiti novac. http://tiny.cc/h0i14 Sretno na stolovima!

  • ppetpet 19.11.2010.

    FAK JE NAMJESTIO UTAKMICU

  • nogometas05 19.11.2010.

    Opet se tovarcine povampirile i svasta nesta lupetaju,mlatimudan i stara ekipa naravno prednjače...ma daj vise sjašite sa svetinje i idite grickat kupus...bolje preorite onaj Poljud i sadite blitvu jer vam je klub njesra miljama iza Dinama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare