To je to što me zanima!

Slučajni susret u Trnju: Iz Atene novi Drpićev klub?

U Ateni ćeš ti platiti, rekao je Drpićev prijatelj Dinu na odlasku iz kafića na Trnju. Nives sa suprugom ide ili na godišnji ili je Drpić našao novi klub...
Vidi originalni članak

U društvu prijatelja ušli su u Dino Drpić i Nives Celzijus u kafić u zagrebačkom Trnju, a ubrzo im se za stolom pridružio i jedan čovjek srednjih godina.
- Kaj, jel toplo 'dolje'? - upitao ga je Drpićev prijatelj, čija je funkcija očito bila da spoji Dinu i dotičnog gospodina. Rukovali su se i otišli na galeriju, ne bi li se maknuli od znatiželjnih pogleda. Gotovo sat i pol četvorka je sjedila za stolom, a govorio je uglavnom nepoznati gospodin, koji je izgledao kao tipični hrvatski menadžer. Dino i Nives su pozorno slušali. Teško da se radilo o bračnom savjetovanju ili o dogovaranju godišnjeg odmora, jer očito je da je Drpiću 'panika' kada je riječ o njegovom novom klubu. Prijelazni rok traje do kraja siječnja, a nije baš da može birati za koga će potpisati ugovor... Za razgovor s novinarom nije bio raspoložen.
- Ma, kakvi, nema šanse - odbrusio je u svom stilu na upit želi li iznijeti svoju priču o neugodnom rastanku s Dinamom.
Nakon ugodnog ćaskanja s prijateljima, društvo je krenulo prema izlazu. Drpićev poznanik otišao je platiti račun, na čuđenje ostatka 'ekipe'.
- Kad si prije stigao platiti? - pitao je Dino na odlasku.
- Ajde, nema problema, ti ćeš 'dolje', u Ateni - odgovorio mu je prijatelj.
Možda Dino i Nives idu na godišnji odmor u grčku metropolu, ali vjerojatnije se radi o novoj adresi obitelji Drpić. Olympiacos i Panathinaikos teško će uzeti problematičnog stopera, iako je u Panathinaikosu igrala cijela hrvatska kolonija. No AEK i Panionios očito bi mogli biti novi Drpićev klub.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ćoMi06 16.01.2009.

    To su mu Crni i Krizma namještali transfer, ziher! hahahahaha

  • casio 16.01.2009.

    Kako neće biti lud kad mu je pola Zagreba karalo ženu.Nije mu ni za zamjeriti.

  • Terry15 16.01.2009.

    Dino Drpić potpisao za Chromos!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare