To je to što me zanima!

Službeno: Altintop je potpisao za Real Madrid na četiri godine

BEZ ODŠTETE Na kraju ove sezone Turčinu Hamitu Altintopu je istekao ugovor u Bayernu. Prešao je u madridski Real s kojim je potpisao ugovor na četiri godine...
Vidi originalni članak

Turski nogometni reprezentativac u redovima minhenskog Bayerna, 28-godišnji Hamit Altintop, od iduće sezone će igrati u aktualnom španjolskom doprvaku, madridskom Realu.

Na kraju ove sezone je Altintopu istekao ugovor s Bayernom, čiji je dres nosio posljednje četiri sezone. Otišao je tako iz bavarskoga kluba bez odštete, a s Realom je, pak, potpisao četverogodišnji ugovor.

Još ranije, kada se počelo pričati o njegovom mogućem odlasku u Real, Altintop je govorio kako bi to za njega bilo "ostvarenje sna". Financijska pozadina ovog transfera za sada nije poznata.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • BlackRonsky 20.05.2011.

    ma to je klasika, ko u menađeru..uzmes ga jer mu je isteko ugovor, pa ga sljedece sezone zavaljas nekom za neke pare..

  • shadan memeti 20.05.2011.

    taj turcin je kao covek zreo,turski kapitan moze igrat u svim pozicijama.On je bio povredan kao ivas olic,najbolje pitajte vaseg olica on ce vam reci kakav je igrac i ne samo to, pa on je ostao bez svog oca kao dijete.Majka ih hranila pa eto postao i profi u toj nemackoj,gde mnogo strana djeca upadaju u taj miljö pa i nikad da izlaze iz kriminala.To ti jak karakter kad vjerures usebe imas samouzdanje.Koliko turaka igra u bundes ligi znate li vi.

  • barca_crofan 20.05.2011.

    šta se svi brinete šta će im???pa jbt treba neko nosit lopte i vodu..........stvarno veliki fail reala....imaju jebe*u ekipu i ne treba im ni jedan igrač,samo trebaju dobro uigrati to što imaju.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare