To je to što me zanima!

Službeno potvrđeno: Ozil potpisao za Real Madrid

Vijest o prelasku Özila osvanula je na službenim stranicama Reala. Španjolski AS doznaje da je ugovor dug 6 godina i vrijedan 15 milijuna eura
Vidi originalni članak

Njemački nogometni reprezentativac, Mesut Özil (22) novi je član madridskoga Reala. Vijest je potvrđena na službenim internetskim stranicama 'kraljevskoga kluba'. U presjeku dosadašnjeg dijela karijere sada već bivšeg veznjaka bremenskog Werdera navode se neki njegovi uspjesi i podsjeća na sigurne igre tijekom SP-a u Južnoj Africi. 'Njegov je dodir jedinstven, ima tehniku kakvoj malo tko može parirati, izvrsno kontrolira loptu, a asistencije su mu 'ubojite' što njemačkog veznjaka čini jednom od najsjajnijih nadolazećih zvijezdi europskog nogometa', navodi realmadrid.com.
Özil je karijeru profesionalnog nogometaša započeo u Schalkeu 2006. godine, da bi 2008. potpisao za Werder s kojim ga je ugovor vezao za nadolazeću sezonu u Bundesligi. Detalji Özilova prelaska u Real nisu službeno obznanjeni, međutim, španjolski AS doznaje da je veznjak za Real potpisao ugovor dug šest godina, a da je Werder njime prihodovao 15 milijuna eura. Özil je šesto pojačanje Reala u ljetnom prijelaznom roku. Među 'kraljeve' su prije njega stigli Pedro Leon (Getafe, 10 milijuna eura), Sami Khedira (Stuttgart, 14), Angel di Maria (Benfica, 25), Sergio Canales (Racing, 6) i Ricardo Carvalho (Chelsea, 8).

Idi na 24sata

Komentari 14

  • danijellll 17.08.2010.

    kad imaju zasto nebi

  • odbojkašica4ever 17.08.2010.

    Ajde, ajde. Očito neki ne znaju za onu: Ljubomorne duše mogu da im pu*e.

  • Srbin 17.08.2010.

    samo 15 mil. pa on vredi bar 25-30 mil.

Komentiraj...
Vidi sve komentare