To je to što me zanima!

Službeno: Suarez je potpisao, klauzula velikih 200 milijuna €

Luis Suarez produžio je vjernost 'blaugrani' do 2021. godine, a jedino što se sa sigurnošću zna je da je Barcelona postavila ogromnu otkupnu klauzulu u iznosu od 200 milijuna eura
Vidi originalni članak

Lijepe vijesti za sve navijače Barcelone! Poslije višemjesečnih pregovora, Luis Suarez produžio je vjernost 'blaugrani' do 2021. godine. Nakon Neymara potpisao je i El Pistolero, a sada je potez na Barceloni - još je ostalo neriješeno pitanje Lionela Messija.

Urugvajac je do sada zarađivao 11,5 milijuna eura godišnje i sasvim sigurno je dobio povećanje plaće, no ona još nije iscurila u javnost. Jedino što se sa sigurnošću zna je da je Barcelona postavila ogromnu otkupnu klauzulu u iznosu od 200 milijuna eura.

Suarez je u Barcelonu stigao na ljeto 2014. godine, a prošle sezone upisao je 40 golova i osvojio Zlatnu kopačku. U dosadašnjem dijelu sezone zabio je 13 golova na 20 utakmica.

S Barcelonom je osvojio Ligu prvaka, dvije La Lige, Svjetsko klupsko prvenstvo i dva španjolska Kupa kralja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zajebanko 16.12.2016.

    Svaki dan o klauzulama.. Dali vi uopce znate sto su te klauzule? Sta ste dosadni s tim vise.. Ko malo dijete kad otkrije novu igracku.. Spanjolski nogometasi moraju imati otkupnu klauzulu takav je zakon kod njih, vecina klauzula je nerealna i da netko ponudi 200 milijuna opet se pita suareza dali zeli otici ili ostati.. Ako suarez zeli ici iz kluba ici ce za puuuno manje para tako da je visoka klauzula nebitna stvar, bitno je jedino kod manjih klauzula i klubova.. Npr Rakiticeva klauzula koja je bila oko 25 milijuna s obzirom da je ocekivao transfer u jaci klub od Seville.. O klauzuli se moze pricati samo ako je mala jer ce tad vjerovatno doci do transfera... Tako da prestanite s tim visokim klauzulama, dosadni ste vise..

  • sinjskidispet1985 16.12.2016.

    gadljivo,za svaku osudu.vide se ne igra nogomet,kad gušt prijeđe u posao postane bitna samo zarada pa igra gubi draž.kad gledam nogomet u globalu to je igra naganjanja za loptom,i danas te "trkace" plaćaju 10ke milijuna eura, dok prosjecan hrvat radi mjesec dana za 500 eura...

  • modrinjo 15.12.2016.

    Format klauzule nema niti pravno niti logicno stajaliste cisti marketing

Komentiraj...
Vidi sve komentare