To je to što me zanima!

'Smeta me što svi već pričaju o derbiju, a još imamo i Osijek'

Koncentriramo se samo na sutrašnju utakmicu. Prvo moramo razmišljati o onome što će biti sutra, pa tek onda onome što dolazi prekosutra. Želim maksimalnu koncentraciju na Osijek, kaže Petev
Vidi originalni članak

Svi su se reprezentativci vratili zdravi i to je najvažnije za nas u ovom trenutku. Umorni su, neki manje, neki više, no to nije toliko važno, rekao je Ivajlo Petev u najavi sutrašnje utakmice s Osijekom.

'Modri' će Osijek ugostiti na Maksimiru u subotu u 19 sati i bit će to derbi kola, derbi o kojem Dinamov trener razmišlja već danima.

- Čeka nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo biti u pravom izdanju u derbiju s Osijekom. U ovoj sam pauzi imao 12 igrača i odradili smo sve što smo trebali. Vjerujem da ćemo odigrati kvalitetnu utakmicu protiv jedne dobre momčadi, očekuje nas dobra atmosfera i sve što je potrebno za pravi derbi. Protiv Osijeka želimo izgledati dobro i još jednom uzeti sva tri boda

No nije sve idilično u Maksimiru, Dinamova stručnjaka nešto ipak ljuti.

- Smeta me malo što se priča o derbiju s Rijekom na Rujevici, a nas čeka teška utakmica s Osijekom.

Iako bugarski trener ne želi misliti na susret s Rijekom, nije mu mogla promaknuti informacija da je danima prije susreta (8. travnja) stadion rasprodan. On, ipak, o tome ne želi ni razmišljati.

- Koncentriramo se samo na sutrašnju utakmicu. Prvo moramo razmišljati o onome što će biti sutra, pa tek onda onome što dolazi prekosutra. Želim maksimalnu koncentraciju na Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HighFlyer 01.04.2017.

    Ajmo Osijek! Rastavite kriminalni GNK na proste faktore!

  • ante_maja 31.03.2017.

    Osjek je pod gazdinom komandom,nema brige..

  • It's kišing 31.03.2017.

    Osijek sutra ne gubi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare