To je to što me zanima!

'Rugali smo se Haalandu, nije tjedan dana došao na trening...'

RUBEN GABRIELSEN bivši je suigrač norveškog 'čuda od djeteta' kako svi nazivaju zvijezdu Borussije Dortmund - Erlinga Haalanda. No, nekada su ga suigrači toliko izrugivali da nije dolazio na treninge zbog njih...
Vidi originalni članak

Zvijezda dortmundske Borussije Erling Haaland (19)  u počecima nije bio samouvjeren kao što je sada, a njegov potencijal nisu uvidjeli niti svi suigrači. Njegov bivši suigrač Ruben Gabrielsen (28), aktualni igrač Toulousea, igrao je od veljače 2017. do siječnja 2019. s Haalandom u norveškom Moldeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dok je Haaland sa mnom igrao u Norveškoj nije se tjedan dana pojavio na treninzima prije jedne utakmice - ispričao je Gabrielsen.

- Izrugivali smo ga - priznao je. 

- Kad sam nakon toga čuo da će startati u prvih 11 u jednoj utakmici pomislio sam: "Ma nema šanse. Što ćemo s njim igrati?!"  A nakon 50 minuta igre on je zabio četiri gola - prisjeća se branič.

Ova svjetska klasa nije se u početku uspjela pokazati kako treba, barem suigračima u Moldeu.

- Kada je došao u klub bio je samo jedan 'malac'. Zapravo, stvarno nije bio ništa posebno - ispričao je Gabrielsen. No, kada se Haaland ozlijedio vratio se kao potpuno nov igrač.

- Vratio se nakon ozljede nevjerojatno velik natrag u klub. Bio je ogroman, kao da nije čovjek. Na treningu nas je ubijao, pitali smo se "Tko je ovaj tip?!" - šokantno je prepričao njegov bivši suigrač. 

Za Molde je Haaland u 50 nastupa zabio 20 golova. Ipak, probio se najviše nakon što je zaigrao za RB Salzburg upravo početkom 2019. U austrijskoj Bundesligi zabio je 29 puta u 27 nastupa. Početkom sljedeće godine otišao je među žuto-crne gdje je zasad u 11 utakmica zabio 12 golova. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 13.04.2020.

    Cudo od igraca,stroj za golove

  • IvanYT 13.04.2020.

    On sad igra za Dortmund i ima svijetlu karijeru a ti?Karma...

  • strmi_2 13.04.2020.

    nasopali ga sterojidima nakon ozljede !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare