To je to što me zanima!

Smiješni Argentinci: Izgubili su od Venezuele u kvalifikacijama

U drugon kolu južnoameričkih kvalifikacija za odlazak na SP 2014. godine u Brazilu, veliko iznenađenje. Venezuela je kod kuće pobijedila favoriziranu Argentinu sa 1-0
Vidi originalni članak

Uzme loptu, predribla trojicu, četvoricu i zabije gol. To je Leo Messi. Ali ne kad navuče argentinski dres. Onda postaje "samo" čovjek. Slično je bilo i u drugom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014. godine. 

Argentina s Messijem i Higuainom izgubila je na prepunom stadionu Estadio Anzoategui protiv Venezuele 1-0. Povijesna je to pobjeda Venezuele, a za nju je najzaslužniji branič Athletic Bilbaoa Fernando Amorebieta koji je u 61. minuti glavom zabio za 1-0. Gledao je Amorebieta kako Messi "trpa" njegovoj momčadi u Primeri pa je i on dočekao priliku za uzvratiti. 

Cijelu utakmicu Venezuela se branila, igrala na kontre da bi na kraju iz kornera šokirali Argentince.

Čile uvjerljiv, Paragvaju bod protiv prvaka

Paragvaj je uspio golom Ortiza u posljednjoj minuti utakmice otkinuti bod aktualnim prvacima Copa Americe, Urugvajcima, koji su poveli preko Forlana u 67. minuti susreta. Kolumbija je kao gost slavila protiv Bolivije s 2-1, a gol za pobjedu postigao je napadač Atletico Madrida Falcao, također u 90. minuti susreta. Najuvjerljiviji noćas je bio Čile koji je na svom stadionu s 4-2 bio bolji od Perua.

Južnoameričke kvalifikacije za SP 2014., 2. kolo:

Venezuela - Argentina 1-0 (Amorebieta 61)

Čile - Peru 4-2 (Ponce 2, Vargas 18, Medel 48, Suazo 64-11m / Pizzaro 49, Farfan 60)

Bolivija - Kolumbija 1-2 (Flores 84 / Pabon 48, Falcao 90)

Paragvaj - Urugvaj 1-1 (Ortiz 90 / Forlan 67)

Idi na 24sata

Komentari 66

  • yamahayzfr125 12.10.2011.

    ovdje ima toliko djece da je to strasno...to da messi nemoze bez xavia i ineste mogu samo reci iskompleksirani navijaci reala...gdje su vasi ljubimci bili u ovoj utakmci a?...messi primi loptu i svi stanu i ocekuju da ce proc njih 6 i dat gol..prodje on 2 3 pa ga sruse...to nema smisla...pojedinci moraju shvatit da je nogomet kolektic u kojoj pojedinac dolazi do izrazaja..u slucaju barce messi u slucaju reala kristina...sta je cr osvojio s portugalom, dali on blista u repki...pa nebih bas rekao...da podsjetim messi 53 gola prosle sezone od strane xavia i ineste asistirano 8 golova...kristina 53 gola od strane di marie i ozila asistirano 17...ko o kome vise ovisi...prvo se informirajte pa onda psiite gluposti jer nemate pojma o nogometu!

  • tram11 12.10.2011.

    Čudi me da je 24 sata stavio ovaj članak , možda još nisu shvatili da je njihov ljubimac Messi u pitanju ???? Sad će pisati da sam prekršio pravilo broj 8 o vrjedjanju Messi-a i ostalih ljubimaca ekipe 24 sata ....

  • tram11 12.10.2011.

    To je taj Messi , pa šta očekujete nema mu ni Xavi-a ni Inieste ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare