To je to što me zanima!

Smjene u Osijeku: Tolj novi predsjednik, a Rukavina trener

Ozbiljno je, ali vjerujem u opstanak. Ova momčad se može boriti i za Europu, rekao je novi trener Osijeka Tomislav Rukavina. Klub je preuzeo Tolj od Zdravka Josića
Vidi originalni članak

Posljednjih 24 sata u Gradskom vrtu bilo je iznimno burno, a zbog teške situacije u NK Osijeku deblji kraj izvukli su Zdravko Josić i Ivica Kulešević.

Odlukom Nadzornog odbora na jučerašnjoj sjednici, Josić više nije predsjednik kluba, a Kulešević više trenira prvu momčad. Čelni ljudi u klubu, koji je u većinskom vlasništvu grada odlučili su da je Osijeku potrebno restrukturiranje pa su tako predstavljeni novi ljudi.

Novi predsjednik kluba je Slobodan Tolj, a Kuleševića je na klupi naslijedio Tomislav Rukavina, bivši pomoćnik Kruni Jurčić u Dinamu.

Rukavinu čeka težak posao da spasi Osijek od ispadanja.

- Ozbiljno je, ali vjerujem u opstanak. Ova momčad se može boriti i za Europu - rekao je Rukavina.

Njegov prethodnik Ivica Kulešević obnašat će dužnost sportskog direktora.

- Da je došao netko drugim osim Rukavine, ne bih bio u klubu - rekao je bivši trener kluba.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kovica 27.02.2014.

    Slavonija je dala sve za Hrvatsku, a VELIKI HRVATI su joj uzeli sve, dušu, srce, Cibaliju, pa bi sada i Osijek. E pa nećete bando lopovska !

  • Hary_1 27.02.2014.

    Sretno Tomi na klupi Osijeka, i želim mu da klub stavi gdje mu je i mjesto, a to je u vrhu našeg nogometa, a također Cibaliji želim brzi povratak u prvu hnl. Konačno da se bivši i istaknuti nogometaši vraćaju u naš nogomet kao treneri, a na upravama neka bude da namaknu sredstva da klub normalno funkcionira, a ne da ulaze u svlačionicu i sastavljaju momčad.

  • JohnnyMihaljević 27.02.2014.

    zanči ovo je riješenje zbog štrajka igrača. Novi trener i novi predsjednik

Komentiraj...
Vidi sve komentare