To je to što me zanima!

Snježna kraljica: Ženska utrka je pomaknuta na 5. siječnja...

Konačna potvrda spremnosti Crvenog spusta za održavanje utrka Svjetskog kupa bit će donesena u ponedjeljak 28. prosinca, objavili su organizatori Snježne kraljice
Vidi originalni članak

Nakon što je u subotu obavljena snježna kontrola FIS-a na Sljemenu, odlučeno je da se održavanje ženske slalomske utrke pomakne s nedjelje 3. siječnja na utorak 5. siječnja, dok muška utrka ostaje prema rasporedu u srijedu 6. siječnja.

Konačna potvrda spremnosti Crvenog spusta za održavanje utrka Svjetskog kupa bit će donesena u ponedjeljak 28. prosinca, objavili su organizatori.

Ove odluke donio je Emmanuel Couder, direktor Svjetskog kupa za muškarce, koji je posjetio Sljeme.

- Dugoročna vremenska prognoza najavljuje zahlađenje s minus temperaturama od utorka 29. prosinca navečer, kada bi temperature trebale pasti ispod nule i tako bi se omogućilo daljnje zasnježenje sljemenske slalomske staze. Prema prognozama sa sjeveroistoka prema Sljemenu i Zagrebu dolazi hladni zrak koji uvijek donosi niske temperature - rekao je Couder te dodao:

- U ponedjeljak će biti izvjesnije kada točno i koliko snažno zahlađenje stiže, a kako bi zasnježenje i priprema staze sigurno mogla biti obavljena na vrijeme već danas je donesena odluka da se održavanje ženske utrke pomakne za dva dana kasnije - stoji u priopćenju organizatora.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 1976ers 28.12.2015.

    malo brdasce iznad Zagreba, nisu to planinski masivi kao po Evropi a ni tamo nema snijega, tesko je ocekivati neke velike padavine. Ali da bar malo zasnijezi i jos malo umjetnog moglo bi se.

  • zi_zippo 27.12.2015.

    neka se održi zbog promocije Zagreba i lijepe naše domovine,jel me interesira utrka,ni slučajno..

  • Babaluji x 27.12.2015.

    nisam ni jednu pratio uživo tako da mi svejedno el bude il ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare