To je to što me zanima!

Soderling: Samo Đoković može zaustaviti Nadala na Garrosu

Pariški Grand slam počinje u nedjelju, 26. svibnja, a nekadašnji četvrti igrač svijeta uvjeren je kako u pohodu na 12 titulu na Roland Garrosu može zaustaviti samo Novak Đoković
Vidi originalni članak

Novak je već pobjeđivao Rafu na 'šljaci', čak jednom i u Parizu. Vjerujem da je jedini koji sada ima ikakve šanse protiv Nadala, objasnio je bivši švedski tenisač Robin Soderling stanje prije početka Roland Garrosa.

U četvrtom kolu 2009. godine baš je Robin Soderling bio prvi tenisač koji je pobijedio Rafaela Nadala na zemlji u Parizu, a kasnije je to činio samo još Đoković.

- Đoković neće pobijediti Nadala kao što to čine drugi tenisači, agresivnom igrom i winnerima. On mu se može fizički suprotstaviti. Roland Garros je najteže osvojiti, ali ako Novak bude na nivou na kojem je bio u finalu Australian opena, može ponovo svladati Rafu - rekao je Šveđanin.

Ipak, za njega je i dalje prvi favorit Pariza Rafael Nadal, a ako mu predviđanja budu točna, u finalu ćemo gledati susret prvog i drugog nositelja turnira.

- Ako je zdrav, Nadal je uvijek favorit. Čini mi se da i Roger možda ima neke šanse. Ipak, ponavljam, Đoković i Nadal su zdravi i spremni, tako da im dajem prednost u odnosu na Federera - zaključio je Soderling.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • AnnaParis 25.05.2019.

    Normalno da ga jedino može zaustaviti Kralj tenisa - Novak Đoković ! Svestran je na svakoj podlozi ,a Rim je odmah napustio Federer jer je u Rimu najgora šljaka,a što je gora ,to je za Nadala bolja! Idemoooo Nole po četvrti Grand Slam u ovoj sezoni i sretno od srca ♥️

  • 25.05.2019.

    Coric, thiem, tsitsipas, svi na dokovicevoj strani zdrijeba. Ako i dode do finala, tesko ce biti svjezi od rafe

  • nijetebriga 25.05.2019.

    Nadala moze jedino, Nadal zaustavit.. ako bude koncetrirano igrao kao u Rimu, nema sanse da ga knole dobije.. Ovaj drugi je zivac kad mu set krene naopako..☺ onda se ponasa nesportski, svadja sa publikom, lomi rekete, dok je Nadal smiren i kad zaostaje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare