To je to što me zanima!

Šok! Luki Modriću napukla kost i propušta Wembley!

Vijesti iz Londona teško mogu biti lošije. Modriću je napukla fibula, kost potkoljenice, i čeka ga više od mjesec dana stanke. I kako sada s Englezima?
Vidi originalni članak

Start Leeja Bowyera na Luku Modrića nije na prvi pogled izgledao tako dramatičan. Modrić je izašao iz igre šepajući, ali prve su informacije govorile da je udarac u potkoljenicu bio samo bolan, ne i koban. No za nekoliko sati stigla je šokantna vijest: Luki Modriću napukla je fibula potkoljenice i morat će pauzirati minimalno dva do tri mjeseca!
- Prvi rezultati pregleda kažu da je riječ o puknuću lisne kosti, ali u ponedjeljak će liječnici Tottenhama nastaviti s obradom i nakon toga ćemo imati detaljnije informacije - rekao je liječnik reprezentacije dr. Zoran Bahtijarević.
Dakle, Slaven Bilić će u ključne utakmice u borbi za Svjetsko prvenstvo morati bez svog najboljeg igrača. U najboljem slučaju, Luka Modrić bit će mu na raspolaganju za dodatne kvalifikacije, ali i to je krajnje upitno. Ako te kvalifikacije, bez njega, uopće uspijemo izboriti.
- Čuo sam se s Lukom, nije dobro... - uzdahnuo je Slaven Bilić. Nekoliko trenutaka je šutio, a onda rekao:
- Ništa, glavu gore, nema nam druge.
Tako je za Bilića opet poguban taj nesretni Birmingham. Nakon što je u veljači 2008. Eduardu nogu slomio Martin Taylor, sada je Luku Modrića 'uništio' Lee Bowyer. Nije izgledalo tako brutalno, niti pauza neće biti tako duga, ali za Hrvatsku i Slavena Bilića ipak je preduga...

TUČNJAVE I MARIHUANA KAO OBILJEŽJE KARIJERE
Lee Bowyer (32) je poznatiji po incidentima izvan terena nego po nogometnom umijeću. Imao je 17 godina kada su mu kao igraču Charltona pronašli tragove marihuane u krvi. Prešao je u Leeds, pa tamo s Woodgateom gotovo na smrt prebio azijske studente i samo srećom se izvukao od zatvora. Dvaput je igrao za West Ham, a između toga bio je u Newcastleu, gdje je na treningu pretukao suigrača Kierona Dyera. U Birminghamu je od siječnja 2009. i još uvijek se čeka kakvu će svinjariju prirediti u toj sredini. Za početak je ozljedio Luku Modrića, no dobra je vijest da zasad još uvijek nikoga nije istukao.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • jebalicaica 01.09.2009.

    Dao Bog da obje noge slome ovi što klikaju minusiće I OVI ŠTO BRIŠU KOMENTARE!!!!!!!!!!!!

  • jebalicaica 01.09.2009.

    Dao Bog da obje noge polome ovi što klikaju minusiće !!!!!!!!!!!!!!

  • user_33155 30.08.2009.

    e a bože ko da mu je neš i bilo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare